Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Μετά την ΟΙΚΤΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Τουρκίας…. Τσίπρας «Δεν υφίσταται ανεξάρτητο κράτος με εγγυήσεις…» (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού μπορεί να επιτευχθεί στη βάση των ψηφισμάτων του ΣΑ του ΟΗΕ και στη βάση της ιδιότητας της Κύπρου ως μέλος της ΕΕ...

Η Ελλάδα, συνέχισε, στηρίζει την προσπάθεια της Λευκωσίας και εμπλέκεται μόνο στο θέμα της ασφάλειας.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, λέγοντας ότι ανέδειξε ότι κανένα κράτος στον 210 αιώνα δεν μπορεί να θεωρείται ανεξάρτητο, αν εις βάρος του υφίστανται εγγυητικά δικαιώματα.
Ο Τσίπρας σημειώσε ότι η Αθήνα κατάφερε να βρει ανταπόκριση στη διεθνή κοινότητα σχετικά με αυτές τις θέσεις.
«Η Τουρκία δεν είχε τελικά πρόθεση να δεχθεί λύση με πραγματικά ανεξάρτητη και κυρίαρχη Κύπρο με έστω και σταδιακή αποχώρηση του τουρκικού στρατού» συνέχισε ο πρωθυπουργός.
O Τσίπρας είχε τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πέινς. Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, οι περιφερειακές εξελίξεις καθώς και οι διμερείς σχέσεις.
Τις εξελίξεις στο Κυπριακό, λίγες μέρες μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στην Ελβετία, συζήτησε ο πρωθυπουργός και με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, με τον οποίο συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σχετικά με τις εξελίξεις στο εθνικό θέμα.