Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ: Που περιμένει «πύρινη κόλαση» η Πυροσβεστική


ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΓΙΑ 02/7 – ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ


Προειδοποιήσεις από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική.

– «Έδιωξαν» από την Ελευσίνα τα Canadair λόγω καύσωνα
Στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας οι πιλότοι της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών, από το πρώτο φως, βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω των προβλέψεων για υψηλές θερμοκρασίες.
Ένα τελευταίο πυροσβεστικό αεροπλάνο, που βρίσκεται ακόμη στη βάση, με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα – γαλλικής κατασκευής, Canadair CL-215 πρέπει να αναχωρήσει αμέσως με προορισμό την Καβάλα.
«Αυτού του τύπου τα αεροπλάνα έχουν ένα όριο απογείωσης με εξωτερική θερμοκρασία το μέγιστο 38 βαθμών Κελσίου», λέει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντισμήναρχος ιπτάμενος, Χρυσικός Δημήτριος και παροτρύνει τους πιλότους να βιαστούν. «Δεν πρέπει κανένα αεροσκάφος να καθηλωθεί στο έδαφος», προσθέτει και εξηγεί ότι όλοι βρίσκονται «σε υψηλή ετοιμότητα», λόγω του καύσωνα, καθώς «όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ακόμη μεγαλύτερος».
Ωστόσο, για τον αντισμήναρχο η προοπτική μεγάλης φωτιάς δεν υπάρχει άμεσα, καθώς εξαρτάται εκτός από τη θερμοκρασία και από την ένταση του αέρα που προς το παρόν δεν δείχνει να επικρατεί.
Με βάση το σχεδιασμό για τις επόμενες ημέρες, έχει γίνει μεταστάθμευση των αεροπλάνων της Μοίρας σε άλλα αεροδρόμια στην περίπτωση που ξεπεραστεί το όριο των 38 βαθμών Κελσίου, έτσι ώστε να είναι όλα τα Canadair «ετοιμοπόλεμα». Η διασπορά των αεροσκαφών έχει γίνει σε όλη την επικράτεια και βρίσκονται, ήδη, στην Σάμο, την Ανδραβίδα, στην Σκύρο και την Χρυσούπολη.

– ΗΡΩΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ (βίντεο)

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ – Οι αφανείς ήρωες που είναι πάντα και παντού παρόντες
Greek Fire-Fighters 2017 by Nemesis HD