Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α ! ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α! ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ! Δήμαρχος στην Ξάνθη, π α ι ν ε ύ ε ι τους τουρκο-πράκτορες!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ, ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ…
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο!
ΕΝΤΕΛΩΣ…

(ΝΑ ΤΟΝ «ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!)
Ο δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης, ονόματι Μίχογλου, έπειτα από την νομιμοποίηση της παράνομης τουρκικής οργανώσεως «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» προέβη σε ένα ακόμα φ ι λ ο τ ο υ ρ κ ι κ ό παραλήρημα…
Δίνοντας το «παρόν» σε τουρκο-εκδήλωση του δήμου Μπαϊράμπασα στα πλαίσια μιας καθαρά τουρκικής κρατικής δράσεως, που οργανώνει θρησκευτικά γεύματα σε πληθυσμούς μουσουλμάνων στα Βαλκάνια, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που εργάζονται για την απόσχιση εθνικού εδάφους, με τα εξής λόγια:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία τους τον κ. Πρόξενο, ο οποίος είναι ένας από τούς καλύτερους ανθρώπους (!) πού έχω γνωρίσει, πραγματικά καλοκάγαθος, τον κύριο, τον σοφολογιότατο Μουφτή τον κ. Μέτε, να ευχαριστήσω τον βουλευτή μας κ. Ζεϊμπέκ (…) πού πραγματικά είναι η ψυχή και τον αγαπώ ιδιαιτέρως, να ευχαριστήσω τον αδελφό δήμαρχο Μύκης κ. Καμπζά για την εδώ παρουσία του…»
Δείτε τις ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ του δημάρχου προς τον πρόξενο της Τουρκίας και τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε: