Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Εντοπίστηκε πτώμα άντρα στον Υμηττό, πλάι σε πιστόλι


Αποτέλεσμα εικόνας για Εντοπίστηκε πτώμα άντρα στον Υμηττό, πλάι σε πιστόλι

Μυστήριο με πτώμα άντρα στον Υμηττό
Η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση
Ποιος εικάζεται ότι μπορεί να είναι ο νεκρός...


Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά από την ανακάλυψη ενός πτώματος στον Υμηττό από περιπατητές. Το συγκεκριμένο μακάβριο εύρημα θα δώσει απαντήσεις σε ένα θρίλερ εξαφάνισης με αναπάντητα ερωτηματικά.
Το χρονικό
Περίπου μισή ώρα μετά τις δυο το μεσημέρι περπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό μέρος στην περιοχή της «Κυρά Ελένης» στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι.

Ενημέρωσαν αμέσως κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.
Αρχικά ο εκτιμήσεις είναι δύσκολο να δοθούν λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού αλλά εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τα μέχρι τώρα στοιχεία να πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου όταν έφυγε από το σπίτι του και πήρε μαζί του μόνο το όπλο του.
Για αρχή φως στην έρευνα θα ρίξει η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού που βρέθηκε δίπλα στην σορό, μήπως προκύπτει ότι όντως είναι το όπλο του εξαφανισμένου αστυνομικού και βεβαίως πέρα από την αναγνώριση ρούχων κλπ. από τους οικείους του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί και ταυτοποίηση DNA.
Υπενθυμίζεται πως στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού σε Καισαριανή και Βύρωνα, ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει…