Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!!

Δολοφονήθηκε ο David Rockefeller και κατά σύμπτωση ο Jacob Rothschild είναι σε κώμα – Σε πανικό ο Σιωνισμός!!»
Τα όρνια έχουν αρχίσει ήδη να τρώγονται μεταξύ τους!!!

Πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν ότι ο DavidRockefeller πέθανε στις 24 Ιουνίου. Γεννήθηκε στις12, Ιουνίου 1915 στη Νέα Υόρκη. Ήταν ένας από τους προϊσταμένους των Illuminati, των κεντρικών λειτουργιών της διαχείρισης και λήψης πολλώνοργανισμών – ιδρυμάτων όπως η Λέσχη Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή, το Συμβούλιο ΕξωτερικώνΣχέσεων, αλλά και πολλές από τις εταιρείες πετρελαίου- Chevron – χημικές-φαρμακευτικές, αγροδιατροφικός τομέας, τραπεζικός κ.λπ.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι η σημερινή έδρα του ΟΗΕ χτίστηκε σε οικόπεδο που δώρισε ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ.. Είχε πρόσφατα δεχτεί την έκτη μεταμόσχευση καρδιάς. Είχε μια περιουσία που εκτιμάται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο Jacob Rothschild, επίσης, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει σύντομα. Από τις 25 Ιουνίου είναι σε κώμα. Γεννήθηκε στις 29 του Απριλίου του 1936 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Νομίζω είναι περιττό να υπενθυμίσουμε ότι κατείχε την εξουσία, όλων των θεσμικών οργάνων της Δυτικήςτραπεζικής αυτοκρατορίας. Ο Ρότσιλντ είχε όλες τιςκεντρικές τράπεζες των δυτικών χωρών(ευρωπαϊκών και αμερικανικών) και πολλές από την Ανατολή (Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα,κλπ).
Αυτές οι δύο οικογένειες είχαν τα τελευταία 200 χρόνια μια ακραία αρνητική επιρροή στον κόσμο, ιδιαίτερα στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι χτισμένο πάνω τους, γι ‘αυτό δεν υπάρχει Δυτικό έθνος που να μη είναι χρεωμένο στις τράπεζες τους!
Φημολογείται ότι από καιρό σε καιρό αντικαθιστούν το αίμα τους με παιδιών που «δημιουργήθηκαν» ειδικά γι ‘αυτό. Οι δύσπιστοι μπορεί να χαμογελούν, αλλά μέχρι στιγμής όλες οι φήμες ήταν αληθινές και ακόμη περισσότερες.. Πληροφορίες
σχετικά μεσατανικές τελετές των ανθρωποθυσίες που γίνονται από όλες τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης στα Ευρωπαϊκό κάστρα.
Έτσι, η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει ότι οι δυνάστες μας… αρχίζουν ναεγκαταλείπουν τον πλανήτη! Συχνά δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με τα υπόγεια καταφύγια που θα τους επέτρεπαν να επιζήσουν μετά την πλανητική αλλαγή. Αλλά μάταια.. Δεν θα επιβιώσουν.
Οι δονήσεις Shumann αυξάνονται σε πλανητικό επίπεδο σταθερά και είναι τώρα περίπου στα 12Hz. Λόγω της υψηλής δονητική ενέργεια που κατευθύνεται προς τη Γηαπό το κέντρο του γαλαξία, όλα δονούνται όλο και πιο γρήγορα. Η διαδικασία αυτή θα ενταθεί δραματικά μετά το «ΓΕΓΟΝΟΣ». Όσοι παραμένουν σε καταστάσειςεγωισμού, διαχωρισμός-διχόνοιας, φόβου, και κακίας δεν θα έχουν απήχηση και το φυσικό τους σώμα θα αποτύχει.. Τέτοιοι χαρακτήρες με κανένα τρόπο δεν μπορούν να είναι ευεργετικοί για την ανθρωπότητα.
Ελπίζουμε να δούμε σύντομα να εγκαταλείπουν τον πλανήτη και οι υπόλοιποι δυνάστες, Μπους, Henry Kisinger, Τζορτζ Σόρος με τις οικογένειες τους όπως και των Rockefeller και Rothschild. Και όσοι άλλοι θέλουν τον έλεγχο του πλανήτη και τους λαούς σκλάβους.
Το φως πάντα θα λάμπει!!!
Ελεύθερος Πολιορκημένος
Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
Αναρτήθηκε από Ελεύθερος Πολιορκημένος στις 3:37 π.μ.
Επιμέλεια Κυκλοφορίας, αναρτήσεως, & δημοσιεύσεως
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Υ.Γ. Οι εν λόγω δυνάστες απειλούν τους Προέδρους των ΗΠΑ & ΡΩΣΙΑΣ κ.κ. ΤΡΑΜΠ & ΠΟΥΤΙΝ με δολοφονία.