Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ! Οι νόμοι ισχύουν μόνο για τα κορόιδα…στους έξυπνους δίνει ασυλία ο Γεωργιάδης-Τι δήλωσε ο Πανεθυμιτάκης

Προκαταβολική ασυλία από Γεωργιάδη στα μέλη του Δ.Σ. που πούλησαν το Ντυνάν!

Ομολογία – σοκ από τον εξάδελφο Μητσοτάκη που διορίστηκε στο νοσοκομείο

http://www.avgi.gr/documents/10179/8277955/4173608.jpg/cc3ea34b-fce3-4718-b918-40ea86439af1?t=1499250300302&imageThumbnail=3
Ασυλία ζήτησαν, και πήραν, πριν καν διοριστούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που μεθόδευσαν την πώληση του Ντυνάν σε ιδιωτικά συμφέροντα, όπως παραδέχθηκε χθες ο Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία! Το αίτημα έγινε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τους διόρισε και φέρεται να τους έδωσε τη σχετική διαβεβαίωση, και δόθηκε λίγες ημέρες πριν από τον πλειστηριασμό από τον τότε υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν όλες οι πράξεις του Δ.Σ. Το προκαταβολικό αίτημα για ασυλία προκάλεσε ερωτήματα, καθώς δείχνει ότι ενδεχομένως γνώριζαν την «αποστολή» που είχαν αναλάβει και τις νομικές επιπτώσεις των ενεργειών που θα έκαναν.
Ο Αλ. Πανεθυμιτάκης είναι ομότιμος καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, δεύτερος εξάδελφος του Κυριάκου Μητσοτάκη και πριν αποτελέσει επιλογή για τη θέση του αντιπροέδρου στο Ντυνάν είχε διοριστεί στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα από την Ντόρα Μπακογιάννη την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηναίων. Επισημαίνεται ότι από αντιπρόεδρος του Ντυνάν έγινε διευθύνων σύμβουλος της ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε. που αγόρασε το Ντυνάν…
Στην κατάθεσή του, ο μάρτυρας είπε ότι ο προοριζόμενος για πρόεδρος του Ντυνάν Γρηγόρης Κωσταράς μετέφερε διαβεβαίωση Γεωργιάδη για παροχή ασυλίας στα μέλη του Δ.Σ. «Τις επαφές με το υπουργείο τις έκανε ο Γρ. Κωσταράς» δήλωσε. «Τότε υπουργός ήταν ο Άδ. Γεωργιάδης. Από τον εποπτεύοντα υπουργό πήραμε τη διαβεβαίωση. Ο Γρ. Κωσταράς μας είπε ότι λάβαμε διαβεβαίωση» είπε ο Αλ. Πανεθυμιτάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρίλαος Τζαμακλής επέμεινε «από ποιον πήρατε τη διαβεβαίωση;».
Αλ. Πανεθυμιτάκης: Τότε υπουργός ήταν ο κ. Γεωργιάδης.
Χ. Τζαμακλής: Από τον Άδ. Γεωργιάδη την πήρατε τη διαβεβαίωση;
Αλ. Πανεθυμιτάκης: Ποιος άλλος;
Χ. Τζαμακλής: Δεν ξέρω. Εσάς ρωτάω.
Αλ. Πανεθυμιτάκης: Από τον εποπτεύοντα υπουργό. Δεν μπορούσε να είναι άλλος.
Γιώργος Γεωργαντάς: Διαβεβαίωσε εσάς κάτι τέτοιο;
Αλ. Πανεθυμιτάκης: Όχι. Σε εμένα, όχι. Στον Γρ. Κωσταρά. Ο Γρ. Κωσταράς μάς είπε ότι θα πάρουμε.
«Εάν δεν είχαμε τη διαβεβαίωση, θα είχαμε φύγει όλοι, όλο το Συμβούλιο δεν θα αναλάμβανε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Πανεθυμιτάκης, υποστηρίζοντας ότι το νοσοκομείο για 18 και πλέον ημέρες λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας και άδεια ίδρυσης και ότι δεν υπήρχαν φάρμακα και στολές για το προσωπικό, που έτσι κι αλλιώς ήταν απλήρωτο.
Εντύπωση προκάλεσε και η ομολογία Πανεθυμιτάκη ότι ο Άδ. Γεωργιάδης ζήτησε να υπάρξει η ρήτρα εμπιστευτικότητας στο «μυστικό μνημόνιο» Γεωργιάδη – Ντυνάν – Τράπεζας Πειραιώς για την πώληση του νοσοκομείου. Μέσα σε δευτερόλεπτα την ανακάλεσε μερικώς! Αρχικά είπε ότι «το ζήτησε το υπουργείο» και μετά από λίγο «τα γύρισε»: «Δεν ξέρω, μπορεί η τράπεζα. Εμείς πάντως όχι».