Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ…


Φωνή που υψώνεται από την Κύπρο ενάντια στην τυραννία του Ταγίπ Ερντογάν
Στήριξη από 9 συνδικάτα στους Νουριέ Γκιουλμέν και Σεμίχ Οζακτσά οι οποίοι άφησαν τους πια και την 139η μέρα απεργίας πείνας στις φυλακές όπου βρίσκονται.

Μπροστά στα μάτια όλων ξεψυχάνε
Σε κοινή ανακοίνωση που έκαναν τα συνδικάτα Dev-Ýþ, KTAMS, Koop-Sen, Daü-Sen, BES, KTÖS, KTOEÖS, Çag-Sen και το Basin-Sen αναφέρουν πως ¨Πριν να είναι πολύ αργά και γιά χάρη των ανθρωίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και για μια ανθρώπινη ζωή, ζηταμε να γίνουν βήματα για να προσληφθούν πάλι στις δουλειές τους οι Γκιουλμέν και Οζακτσά¨… Αραγε τα πολιτικά μας κόμματα γιατί να παραμένουν σιωπηλά σε αυτό το περιστατικό….
Σχ: Την ίδια στιγμή στην ελληνική Θράκη ούτε κιχ δεν βγάζουν οι τουρκόψυχοι εδώ για αυτούς τους αγωνιζόμενους ανθρώπους….
tourkikanea.gr