Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

«Ντου» από παντού στο λιμάνι της Πάτρας – Εκτός ελέγχου οι λάθρο (βίντεο)


Διπλασιάστηκε τους τελευταίους μήνες η «πίεση» των λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας, με σημείο αναφοράς τα φορτηγά της γραμμής προς Ιταλία...

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταγράφονται καθημερινά επεισόδια τα οποία περιλαμβάνουν ακόμα και άγριους ξυλοδαρμούς αλλά και ζημιές σε οχήματα .
Η κατάσταση σε καθημερινή βάση πλέον ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής στο λιμάνι της Πάτρας μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτείται αυστηρότερος έλεγχος.
Αυτό επιβάλλει μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη περιφρούρηση σε όλη την παραλιακή ζώνη και ιδιαίτερα στη ζώνη που ορίζεται από το νότιο Λιμένα. Το λιμεναρχείο την ίδια ώρα θα πρέπει να επέμβει δυναμικά. ενώ η αστυνομία επί της ουσίας παίζει το ρόλο του παρατηρητή, αφού το μόνο που μέχρι στιγμής κάνει είναι να παίζει τους κλέφτες και αστυνόμους όλη την ημέρα κατά μήκος της Ακτής Δυμαίων.
Την ίδια ώρα πυκνώνουν οι έφοδοι μεταναστών στα φορτηγά και φουντώνει η οργή των μεταφορέων. Παράλληλα ο κόσμος του λιμανιού της Πάτρας απαιτεί ουσιαστική περιφρούρηση ενώ εντείνονται τα φαινόμενα αυτοδικίας. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των μεταναστών οι οποίοι πλέον κατοικούν στα εγκαταλειμμένα βιομηχανοστάσια της Ακτής Δυμαίων το τελευταίο διάστημα έχει υπερδιπλασιαστεί.
patrastimes