Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Τα λαμόγια έξω, η Ηριάννα μέσα Το πιο βαθύ ΜΑΥΡΟ κατεστημένο είναι εδώ και λειτουργεί

Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με δέος τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η ελληνική Δικαιοσύνη. Οι Έλληνες βλέπουν να λειτουργούν τα ιερατεία του βαθέος κράτους, του κατεστημένου, προς όφελος των ισχυρών, σε βάρος των αδυνάτων...

Βράζει από οργή η ελληνική κοινωνία, καθώς οι προκλητικές αποφάσεις κάποιων δικαστών ρίχνουν καθημερινά λάδι στη φωτιά.
Η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους Μηλιώνηδες της Energa που γλεντούσαν και γλεντάνε στη Μύκονο με τα χρήματα του ελληνικού λαού. 
Η Δικαιοσύνη έχει κλείσει τα μάτια στα σκάνδαλα των λαμογιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟK. 
Η Δικαιοσύνη είναι που καθυστέρησε σκανδαλωδώς στην υπόθεση της Siemens. 
Η Δικαιοσύνη επέστρεψε στους καναλάρχες τα χρήματα που εκείνοι χρωστούσαν ως «αεροπειρατές» στο ελληνικό δημόσιο. 
Η Δικαιοσύνη αποφασίζει υπέρ των εργοδοτών και κατά των εργαζομένων. 
Η Δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια σε σκάνδαλα, όπως αυτό του Χρηματιστηρίου. 
Η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους εκείνους που πλούτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού. 
Η Δικαιοσύνη αποφασίζει να παραγραφούν όλες οι σκανδαλώδεις υποθέσεις φοροδιαφυγής και καταργούν στην πράξη τα πιο ισχυρά όπλα για την καταπολέμησή της, τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς. 
Η Δικαιοσύνη άφησε ελεύθερους εκείνους που εμπλέκονται στις μίζες των εξοπλιστικών, εκδότες που δεν… κρίνονται ύποπτοι φυγής, αλλά κρίνεται ύποπτο φυγής ένα νεαρό κορίτσι που βρίσκεται στη φυλακή χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί κανείς το γιατί.
Η ίδια η Δικαιοσύνη καταστρέφει τις ζωές αθώων ανθρώπων.
Ε λοιπόν, αυτή δεν είναι Δικαιοσύνη. Είναι σύγχρονη Ιερά Εξέταση. 
Αυτή δεν είναι Δικαιοσύνη, είναι το πιο βαθύ κράτος.
Η περίπτωση της Ηριάννας είναι χαρακτηριστική.
Με πλειοψηφία 3-2 το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθήνας απέρριψε την αίτηση της 29χρονης Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της πρωτόδικης ποινής που τους έστειλε στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
Πρόκειται για μία ακόμη απόφαση σκάνδαλο, για μία απόφαση που προκαλεί το κοινό αίσθημα. Τίθεται για ακόμη μία φορά το ερώτημα: Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;
Η Ηριάννα καταδικάστηκε από το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης επειδή διατηρούσε σχέσεις με νεαρό που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος με την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Η καταδίκη στηρίχθηκε αποκλειστικά στη μερική ταυτοποίηση γενετικού υλικού της κατηγορούμενης πάνω σε γεμιστήρα όπλου, αποδεικτικό στοιχείο που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει κριθεί αρκετό για να τεκμηριώσει ανάλογη απόφαση και ενώ ο σύντροφός της αθωώθηκε από το πρωτόδικο κιόλας δικαστήριο.
Ας επιστρέψουμε στη Δικαιοσύνη. 
Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στα όρια της. Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί πως η Δικαιοσύνη λειτουργεί υπέρ των μεγάλων συμφερόντων. 
Οι Έλληνες πολίτες νιώθουν την αδικία στο πετσί τους. 
Δεν θα έπρεπε, αλλά νιώθουν την αδικία από την… Δικαιοσύνη. Από κάποιους «μαύρους δικαστές» θέλετε; Από κάποιους «μαύρους δικαστές». 
Οι πολίτες πιστεύουν πως η Δικαιοσύνη προστατεύει τα συμφέροντα των ισχυρών. 
Οι πολίτες νιώθουν την κοινή λογική να βιάζεται καθημερινά από σκανδαλώδεις αποφάσεις.
Η Δικαιοσύνη τελικά δείχνει να είναι πιο βαθύ κατεστημένο κι από το κατεστημένο.
Πηγη: periodista.gr