Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Συρία προς ΟΗΕ: να σταματήσουν οι επιδρομές της παράνομης συμμαχίας που διευθύνεται από τις ΗΠΑ.Κατέστρεψαν τις υποδομές,σκότωσαν πολίτες, να πληρώσουν…..


Pour Damas, la «coalition illégitime» menée par les USA devra payer pour la destruction de la Syrie

Συρία απαίτησε από τον ΟΗΕ να σταματήσουν οι αεροπορικές επιδρομές της συμμαχίας που διευθύνεται από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη Δαμασκό αυτές οι επιθέσεις προκάλεσαν το θάνατο εκατοντάδων πολιτών κατέστρεψαν πολυάριθμες υποδομές και έθεσαν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας.

Η διεθνής συμμαχία που οδηγείται από τις ΗΠΑ κατά τηςDaesh σε Ιράκ, Συρία ανακοίνωσε στις 21 Ιουλίου την καταστροφή επί συριακού εδάφους των πετραλαικών υποδομών που ελέγχονταν από το Ισλαμικό Κράτος.
Η ανακοίνωση αυτών των νέων αεροπορικών επιθέσεων επέρχεται καθώς η συριακή αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη είχε σοβαρά επικρίνει την επιχείρηση των βομβαρδισμών που πραγματοποιήθηκαν επί συριακού εδάφους από την Washington και τους συμμάχους της με επιστολή που απευθύνθηκε στις 14 Ιουλίου στον ΓΓ του ΟΗΕ και στον πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας.
«Η συριακή κυβέρνηση επιμένει στο γεγονός ότι [οι βομβαρδισμοί της διεθνούς συμμαχίας] οφείλουν να ολοκληρωθούν και ότι τα μέλη αυτής της παράνομης συμμαχίας πρέπει ν΄αναλάβουν την πολιτική ευθύνη και τη νομική της καταστροφής των υποδομών στη Συρία συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης για την αποζημείωση», δήλωσε κατά κύριο λόγο η διαρκής αντιπροσωπεία της Συρίας στα Ηνωμένα ΄Εθνη.
Η συριακή διπλωματία τόνισε ότι οι αεροπορικές επιδρομές της διεθνούς συμμαχίας προκάλεσαν το θάνατο εκατοντάδων σύριων πολιτών και επέφεραν την καταστροφή των ζωτικής σημασίας υποδομών συμπεριλαμβανομένων των πετρελαικών κι αυτών του αερίου. Σύμφωνα με τη Δαμασκό «αυτές οι επιθέσεις όσο και οι οικονομικοί περιορισμοί που επιβλήθηκαν από ΗΠΑ,ΕΕ κατά της Συρίας, εμποδίζουν τη διατήρηση των υποδομών και υπονομεύουν τις προοπτικές της ανάπτυξης και της αναδόμησης της χώρας ».
Η Δαμασκός ομοίως υπογράμμισε ότι η στρατιωτική επιχείρηση της διεθνούς συμμαχίας δεν διέθετε καμιά μορφή συναίνεσης ή εξουσιοδότησης από την πλευρά της συριακής κυβέρνησης και ότι αυτές αυτές οι αεροπορικές επιδρομές καταπάτησαν το διεθνές δίκαιο.rt 22.7.17
dimpenews.com