Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α …. Κάτω από τη μύτη ΟΛΩΝ Φυσικά… Κανένα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν Τόλμησε να Μεταδώσει αυτή την Είδηση…ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ;
ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ!
ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ, 2 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧ.ΧΡΟΝΙΑΣ!
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
Ε, «ΑΡΓΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ»…

(ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ‘ΝΙΡΒΑΝΑΣ’ ΚΑΙ ΤΗΣ μαρξιστικής ‘ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ’).
Ενάμιση μήνα ΠΡΙΝ (!) την έναρξη της σχολικής χρονιάς, έφτασαν τα ΑΜΙΓΩΣ …
τουρκικά σχολικά βιβλία (για τους μειονοτικούς) στην Θράκη!
Τα ελληνικά;
Μήν …»βιάζεσθε»!
Ναί, ακόμα αναμένονται!
Ικανοποίηση από τον …ΣΥΡΙΖΑ!
Η μειονότητα στην Θράκη είναι μουσουλμανική και τα μειονοτικά σχολεία είναι μουσουλμανικά, όχι τουρκικά!
Με την προαναφερθείσα πραγματικότητα τα αυτιά του κράτους, δείχνουν να μην «ιδρώνουν» και έτσι η Τουρκία κάνει την δουλειά της στην ελεύθερη (;) Θράκη!
Όπως μεταδίδουν θρακικά μέσα ενημερώσεως τα βιβλία του τουρκόγλωσσου προγράμματος στα μειονοτικά δημοτικά σχολεία, παρελήφθησαν εγκαίρως και βρίσκονται ήδη εντός των σχολικών μονάδων.
Η παραλαβή τους έγινε προχθές Τετάρτη 19η Ιουλίου, σε σχολεία στην Κομοτηνή μέσω φορτίου, με γεμάτες νταλίκες, που έφτασε από την γειτονική (φίλη;;;) χώρα…
Σχεδόν ενάμιση μήνα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα τουρκικά σχ.βιβλία είναι ήδη διαθέσιμα για την νέα διδακτική χρονιά 2017 – 2018!
Τα ελληνόγλωσσα βιβλία θα …ακολουθήσουν μετά (!) καθώς, κατά τα φαινόμενα, τα τουρκικά βιβλία έχουν μεγαλύτερη αξία μέσα σε ελληνικό έδαφος!
Την εξέλιξη σε σχέση με τα βιβλία γνωστοποίησε ο βουλευτής του ‘ΣΥΡΙΖΑ’ Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ΕΠΙΚΡΟΤΩΝΤΑΣ μάλιστα το γεγονός, ότι τα βιβλία παρελήφθησαν νωρίς…
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ …’ΠΑΙΔΙ’;
ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ‘ΣΥΡΙΖΑ’ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 «ΡΙΧΝΟΥΝ» ΤΙΣ ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ‘ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ’!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ IΣΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΩΣ
ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΕΞΗΣ;
ΜΑ, ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ !!!
[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Η χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει χωρίς ελλείψεις σε …τουρκικό εκπαιδευτικό υλικό!
Το υλικό του ελληνόγλωσσου προγράμματος αναμένεται ακόμα, με την προετοιμασία εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς να είναι σε εξέλιξη.
Τα σχόλια δικά σας!
[Ορισμένα στοιχεία απο : indobserver.blogspot.gr]