Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Πτώση αεροπλάνου: Ποιος ήταν ο άτυχος επισμηναγός που έχασε η Πολεμική ΑεροπορίαΓνωστοποιήθηκε το όνομα του άτυχου επισμηναγού που έχασε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας συνεντρίβη χθες το βράδυ.

O άτυχος επισμηναγός που χάθηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα είναι ο 34χρονος Νίκος Γρηγορίου ενώ συνοδοιπόρος του ήταν ό επίσης ο άτυχος 43χρονος Διονύσης Τσεκούρας, επιχειρηματίας στην Λάρισα.
 Νίκος Γρηγορίου
Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.
Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και υπηρετούσε ως χειριστής και στη συνέχεια έλαβε άδεια.
Μέλη της αερολέσχης τονίζουν πως ο Διονύσης Τσεκούρας φρόντιζε ιδιαίτερα για τη συντήρηση του αεροσκάφους του. Το είχε αγοράζει πριν 2 χρόνια από την Τσεχία και όπως αναφέρουν στο newsit.gr πληρούσε όλες τις προδιαγραφές και είχε περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας.
Οι δυο άνδρες βρέθηκαν να πετούν μαζί, ήταν μέλη της αερολέσχης Λάρισας και πετούσαν και οι δυο με υπερελαφρά αεροσκάφη TL-20.
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος πιλότος ήταν εκπαιδευτής, ενώ και ο 43χρονος επιχειρηματίας είχε πάνω από 100 ώρες πτήσης.
Καλό παράδεισο!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΣΦΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)