Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ (ΦΥΣΙΚΟ) ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ….

ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!
Εμπρηστική επίθεση (!) πραγματοποιήθηκε την παρελθούσα Τετάρτη από …
«αντιεξουσιαστές» σε βάρος του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια! Πού αλλού;;;
Έ, κύριε Τόσκα «μας»;;;

Στο κείμενο αναλήψεως που δημοσιεύθηκε στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, παρουσιάζονται διάφορες λεκτικές ασυναρτησίες δίκην «αναλύσεως», οι οποίες προφανώς και δεν οφείλονται στις επιπτώσεις του καύσωνος, υπογραμμίζει ο αρθρογράφος Γ. Μάστορας.
Και μόνο το απόσπασμα «Αδιαφορούμε στωϊκά μπροστά στην τιμωρία του ρουφιάνου των ουρανών, περισσότερο απ’ όσο αδιαφορούμε για την τιμωρία από τα ανθρώπινα σκουπίδια που τον κατασκεύασαν και τον συντηρούν. Γελάμε εικονοκλαστικά με τις χωματερές με σάρκα του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού», είναι χαρακτηριστικό της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ διανοητικής συγχύσεως και α ν ω μ α λ ί α ς, που έχει εγκατασταθεί σε μόνιμο βαθμό στο ΝΟΣΗΡΟΤΑΤΟ μυαλό των δραστών!
Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα που γεννιούνται: α) Το θέμα πέρασε εντελώς α-πα-ρα-τή-ρη-το απ’ όλα τα συστημικά ΜΜΕ, ενώ… στις ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνος αφιερώθηκαν μόνο λίγες γραμμές με μια «ξερή» δημοσιογραφική κάλυψη.
Τι θα γινόταν, όμως, αν ο στόχος ήταν κάποιο …τζαμί, ή μία συναγωγή;
Να υποθέσουμε, ότι η αναφορά σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν υπερπολλαπλάσια, ακριβώς επειδή δεν θα επρόκειτο για Ορθόδοξη Εκκλησία;
β) Σε συνδυασμό με το προηγούμενο ερώτημα, πολύ «επιλεκτικοί» (και φυσικά «τζάμπα μάγκες») στην αθεΐα τους, αποδεικνύονται τελικά οι «αντιεξουσιαστές», αφού ποτέ δεν επιχείρησαν να προκαλέσουν ζημιές σε τζαμί, ή συναγωγή, σε μια αναμφίβολα εξ ίσου απαράδεκτη και προσβλητική επίθεση σε Θρησκευτικό χώρο. («ΠΕΡΙΕΡΓΟ», Ε;)
Είναι ολοφάνερο ότι οι «αντιεξουσιαστές» δεν είναι, γενικά και αόριστα, «άθεοι» ή «άθρησκοι», αλλά καταφέρονται συγκεκριμένα και μεμονωμένα κατά της Ορθοδοξίας, γνωρίζοντας τον ομφάλιο λώρο που την συνδέει με την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους και τον Λαό του.
Γι’ αυτό και αυτή η έμπρακτη «λύσσα» των ανθελλήνων αυτών εναντίον της, με εμπρηστικές ενέργειες όπως η συγκεκριμένη.
Όσο για εκείνους τους υποκριτές «δικαιωματάκηδες» που μιλούν, εκ του ασφαλούς, για «μισαλλοδοξία», «ρητορική μίσους» και ισλαμοφοβία, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι θα το βουλώσουν επιδεικτικά (και) σ’ αυτή την περίπτωση ΒΕΒΗΛΩΣΕΩΣ του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου, καθώς η υπόθεση δεν συνάδει με τις επιλεκτικές «ευαισθησίες» τους.