Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

«ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΠΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ»


«Πόλεμος» κυβέρνησης-σεισμολόγων!
Την κλήτευσή του από την Εισαγγελία για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το σεισμό της Λέσβου, ανέφερε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου καθηγητής Άκης Τσελέντης...

Ο κ. Τσελέντης «επιτίθεται» στον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «φαίνεται η «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπίρτζη υπηρετούν τη Δημοκρατία φιμώνοντας ελεύθερες επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας». Ενώ αποκαλύπτει πως ο υπουργός είχε υποσχεθεί κάποια χρήματα για τη δουλειά του Γεωδυναμικού χωρίς όμως να τα έχει ακόμη δώσει.
Συγκεκριμένα ο κ. Τσελέντης αναφέρει στην ανάρτησή του:
«ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΛΕΣΒΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΡΙΤΖΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ (ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΡΡΩΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ). ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΕΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΜΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΡΙΤΖΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΗΣ. ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ 30,000 ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΗΝ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΠΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ».