Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΣΚΟΠΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!


Τώρα που τα Σκόπια ευρίσκονται σε κρίση, η ΕΛΛΑΣ του Τσίπρα κοιμάται.
Να ξεκολήσουμε από το Ντορικό ρητό, η ονομασία των Σκοπίων να «περιέχει Γεωγραφικό προσδιορισμό» και στο τέλος τη λέξη...
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Δηλαδή «Βόρεια Μακεδονία», τελικά θα λέγονται σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Όπως Βόρεια Κορέα, Βόρειο Βιετ-Ναμ, κ.λ.π.
Κατόπιν πιέσεων και προπαγάνδας της ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όλα τα Κράτη της Γης, και ο Σιωνιστικός Ο.Η.Ε. της Παγκοσμιοποιήσεως, και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αποκαλούν τα Σκόπια με το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας.
Αυτό το Ντορικό ρητό ειναι εκ του πονηρού, και καλύπτει πλήρως τις επιδιώξεις της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Αυτό το ρητό της Ντόρας επαναλαμβανόμενο, είναι του Σιωνιστή MATHIEW NIMITS γνωστού μεσολαβητή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, οι οποίοι τον διόρισαν σαν μεσολαβητή.
Οι Παγκόσμιοι Σιωνιστές από εκδίκηση στο Μέγα Αλέξανδρο, θέλουν να δώσουν στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας!!!
Οι «Έλληνες» πολιτικοί, υποτελείς όντες, αποδέχονται τις πιέσεις των Κοσμοκρατόρων, σε όλα τα Εθνικά θέματα.
Ο πληθυσμός των Σκοπίων είναι συνονθύλευμα Σλάβων, Αλβανών, Βουλγάρων, και Ελλήνων μετά τον εμφύλιο της Ελλάδος, π.χ. ο γενίτσαρος Γκρούεφσκι.
Όλοι αυτοί διακατέχονται από Αλυτρωτικές διαθέσεις, και θέλουν το όνομα της Μακεδονίας του Φιλίππου , και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Κάνουν έγκλημα κατά της Ιστορίας, και όλοι όσοι ονομάζουν τα Σκόπια Μακεδονία, είναι ανιστόρητοι……………….
Δυστυχώς σήμερα η Ν.Δ. ακολουθεί την εξωτερική πολιτική που χάραξε η Ντόρα, κατάλοιπον υποτέλειας στη Παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία της Ν.Τ.Π.
Τα Σκόπια έχουν το όνομα ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ιστορικώς κατοχυρωμένο.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής