Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!: Τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν λουόμενους

970c7-police
Πάτρα: Τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν λουόμενους...
 
Δύο άτομα επιχείρησαν, λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου, να αφαιρέσουν από λουόμενο ένα κινητό καθώς και μία τσάντα εγγράφων.
Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από πολίτες οι οποίοι έκαναν μπάνιο στο σημείο, με αποτέλεσμα να τους καταδιώξουν και να ακινητοποιήσουν τον έναν από αυτούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr λίγο αργότερα από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν και τον δεύτερο δράστη ο οποίος είχε καταφύγει στο πάρκο κοντά στο κολυμβητήριο.
Από πλευράς λουομένων εκφράζονται παράπονα για τα ανακλαστικά της αστυνομίας καθώς -όπως κατήγγειλαν- στην ιστοσελίδα επί 10 λεπτά καλούσαν το «100» χωρίς να απαντά κανείς.