Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!!!

Τα μέλη της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" κλήθηκαν να υποβληθούν σε προανακριτική εξέταση στην Κρατική Ασφάλεια, στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Ρε, ότι και να κάνετε, δεν θα μας λυγίσετε...
Μικραίνουν οι μέρες σας... και τότε θα λογαριαστούμε... ΑΛΛΙΩΣ!

Καλλιόπη Σουφλή 

Το Τμήμα Αντιμετωπίσεως Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. εισήλθε δυναμικά στο προσκήνιο εκτελώντας τα καθήκοντά του με ζήλο και αξιοθαύμαστη αφοσίωση, προκειμένου να εξουθενώσει και να «αφοπλίσει» τους απανταχού εναπομείναντες πατριώτες, που μάχονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος είτε μέσω διαδικτύου είτε στον δρόμο.


Πιο συγκεκριμένα, πριν από περίπου ένα μήνα, τα μέλη της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" κλήθηκαν να υποβληθούν σε προανακριτική εξέταση στην Κρατική Ασφάλεια, στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.


  

 Στις 9/7 κλήθηκε κι έτερη Ελληνίδα, με πρωτοβουλία του ανόμου αυτού Τμήματος, σε προανακριτική εξέταση, με την αιτίαση της Ισλαμοφοβίας.


  
 Γνωρίζετε ποιος είναι ο αναπληρωτής Τμηματάρχης στοσυγκεκριμένο Τμήμα στην Αθήνα; 

Ο ομοφυλόφιλος -κατά δημόσια δήλωσή του- αστυνομικός Μιχαήλ Λώλης, που πρόσφατα μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (του Δημάρχου κ. Μπουτάρη): 

 

ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΜΗΝΥΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! 
 


Πηγή: http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/07/1372017.html

Χρύσα Πολίτη


  
Πηγή