Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Εμπλεκόμενοι σε λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών ο κυβερνήτης και ο ιδιοκτήτης του Τουρκικού πλοίου

Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου Μ/V ACT εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικων και είναι γνωστοί στις υπηρεσίες ασφαλείας της …

Αν. Μεσογείου.

Ο ιδιόκτητης του M/V ACT είναι ο Γιουσούφ Ντουντάρ, αδελφός του Αμπντουραχίμ Ντουντάρ, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, του ΑΚP.

Το 2010 ο καπετάνιος Χαλούκ Σαμίκ Καλκαβάλ ήταν κυβερνήτης του δευτέρου τουρκικού σκάφους που συνόδευε το Μαβί Μαρμαρα στην επιχείρηση μεταφοράς ανθρωπιστικού υλικού στη Γάζα.

Συνελήφθη από τον ισραηλινό στρατό μετά την ένοπλη επέμβαση των ισραηλινών ΟΥΚ στα τούρκικα πλοία και κρατήθηκε στο Ισραήλ. Από τότε έγιναν γνωστές οι σχέσεις της αποστολής του Μαβί Μαρμαρά και του δεύτερου τουρκικού σκάφους με την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς.

Το 2012 το Μ/V ACT κρατήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για τεχνικούς λογούς άλλα απέπλευσε απροειδοποίητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το 2013 το δεύτερο πλοίο του τούρκου εφοπλιστή, με το όνομα Ζεινάπ Ντουντάρ, κρατήθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρέτας, υπέστη νηοψία και βρέθηκαν στα αμπάρια του 3.400 όλμοι που προέρχονταν από την Ουκρανία και κατευθύνονταν προς την Υεμένη. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα του πλοίου μετέφερε κουζινικά.

Προκύπτει ότι τόσο το συγκεκριμένο πλοίο όσο και ο κυβερνήτης του Χλούκ Σαμίκ Καλκαβάλ αλλά και ο ιδιοκτήτης Γιουσούφ Ντουντάρ είναι σεσημασμένοι για λαθρεμπόριο όπλων και πιθανώς και άλλων παράνομων φορτίων και ως εκ τούτου παρακολουθούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας στην ανατολική μεσόγειο.

Από εκεί προκύπτουν και οι πληροφορίες που διέθεταν οι ελληνικές αρχές και που τις οδήγησαν στο να ζητήσουν νηοψία στο πλοίο ανοικτά της Ρόδου.


Πηγη: Zougla.gr

infiltr8or