Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποφυλάκιζαν ημμετέρους με Φωτογραφικές νΤροπολογίες! Οι φωτογραφίες ειναι ενδεικτικές για τις παρέες του κυρίου Εμμανουηλ.

Ο κύριος Σωτήρης Εμμανουηλ, η αποφυλάκιση με φωτογραφική ντροπολογία, οι πολιτικοί του φίλοι και η οφσορ στα νησιά ΜΑΡΣΑΛ που κανείς δεν είδε. (10)

Πολλοί είχαν απορήσει για την αποφυλάκιση – νύχτα του πρωταγωνιστή του σκανδάλου των υποβρυχίων, κυρίου Σωτήρη Εμμανουήλ.

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση έκανε η απόλυτη σιωπή με την οποία αντιμετώπισαν τα μουμουέ το σκάνδαλο...

Δηλαδή, η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου φυγαδεύει νύχτα τον Εμμανουήλ και τα μέσα ως καλοκουρδισμένη ορχήστρα, το κουκουλώνουν.

Το στηλιτεύει μόνον…...ο Καμμένος απο το βήμα της βουλής, αλλά και πάλι ουδείς το ακούει.

Τυχαίο;

Δε νομίζουμε. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για τις παρέες του κυρίου Εμμανουήλ.

Και η οφσορ; Έρχεται οπως μάθαμε. Με πλήρη στοιχεια. Inveco το όνομα, πολύ το χρημα.

Ο εικονιζόμενος κύριος με το άσπρο μούσι είναι ο  Σωτήρης Εμμανουήλ. Ηγετικό μέλος της συμμορίας των υποβρυχίων που ζημίωσαν το Δημόσιο κατά 7 δισεκατομμύρια €. 
Ο κύριος Εμμανουήλ αποφυλακίστηκε με τροπολογία η οποία μετέπειτα κρίθηκε αντισυνταγματική.  
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, την τροπολογία την είχε συντάξει στενός συνεργάτης του κυρίου Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος σήμερα στο Ντοκουμέντο καταγγέλλεται ως εγκέφαλος παραδικαστικού που ζητούσε λεφτά από υπόδικους προκειμένου να τους αποφυλακίσει. 
Δείτε λοιπόν την κύριο Εμμανουήλ και γιατί αυτός ο σάλος για την σημερινή αποκάλυψη: