Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Γιώργος Βασιλειάδης: "Δεν έχουμε συγγένεια με την Ηριάννα"

Γιώργος Βασιλειάδης: `Δεν έχουμε συγγένεια με την Ηριάννα`Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, τα όσα περί συγγένειας του ίδιου με την Ηριάννα κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο υφυπουργός, μιλώντας στο ...newsit.gr ξεκαθάρισε πως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα. 

Ο κ. Βασιλειάδης εξέδωσε και ανακοίνωση για το περιστατικό: "Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι".

σσΚ: ...ενημέρωση: 19.07.2017 | 19:15

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΚΟΝΤΟΝΗ «Θέλησε να κατευθύνει την επόμενη απόφαση για την Ηριάννα…»