Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Η ΑΓΚΥΡΑ Επιβεβαίωσε τον ΥΠΕΘΑ…. Ο Π. Καμμένος ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Μέσα στη Βουλή τη Διακίνηση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Μέσω Τουρκίας

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟ «NOOR1»

ΒΙΝΤΕΟ – Τα ελληνικά προειδοποιητικά πυρά κατά τουρκικού Φ/Γ πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά


Την ώρα που ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλούσε από το βήμα της Βουλής χθες το μεσημέρισ για τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών που διακινούνται μέσω Τουρκίας ίσως και με τις ευλογίες των αρχών, στο Αιγαίο βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση νηοψίας του τουρκικού πλοίου για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες από την αμερικανική DEA ότι μεταφέρει ναρκωτικά!
Η αντίδραση των Τούρκων στο περιστατικό επιβεβαιώνει όσα ο ΥΕΘΑ είπε στη Βουλή. Η Άγκυρα όχι μόνο δεν έσπευσε να ενοπίσει το πλοίο που έπλευσε στα τουρκικά ύδατα για να αποφύγει τη νηοψία, αλλά επί της ουσίας προστάτευσε τον καπετάνιο και το πλήρωμα!!!
Αντί να ασχοληθεί με την ουσία του θέματος,δηλαδή αν το πλοίο πράγματι μετέφερε ναρκωτικά ή όχι, η Άγκυρα επιχείρησε να παρουσιάσει το γεγονός ως …επιθετική ενέργεια της Ελλάδας εναντίον ενός φορτηγού πλοίου!
Αν αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κάλυψη σε εμπόρους ναρκωτικών τότε τι άλλο μπορεί να ΄ναι;
Ο Καμμένος δεν είναι ο πρώτος που μίλησε για εμπόριο ναρκωτικών στην Τουρκία από τα κέρδη του οποίου χρηματοδοντούνταν άλλες παράνομες δραστηριότητες. Τα Wikileaks έχουν αποκαλύψει τηλεγραφήματα, σύμφωνα με τα οποία το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε ενημερωθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών στην Τουρκία μέσω το οποίο χρηματοδοντούνταν η Αλ Κάϊντα! 
Πηγη: militaire.gr