Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ… ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ!

ΝΑ ΤΑ! ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ» τώρα ΚΑΙ στά Τ ρ ί κ α λ α! (Μέ τις «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» και του κ.δημάρχου!!! Μπράβο, μπράβο….)
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ…
ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ‘ΧΑΜΠΑΡΙ’ Ε;
ΠΡΩΤΑ ήταν (η …»τακτοποίηση»!) στην Λιβαδειά!
Μετά;
ΜΕΤΑ στην Λάρισα!
ΤΩΡΑ;
Τώρα τα …«φουκαριάρικα προσφυγάκια» θα στεγάζονται σε διαμερίσματα και στα Τρίκαλα!
Όπως, λοιπόν, δήλωσε πε-ρι-χα-ρής (!) ο ψευδο-ανθυπο-δεξιούλης δήμαρχος της πόλεως, «τα Τρίκαλα σκέφτονται διαφορετικά (μπά;;;) και δρουν διαφορετικά» και για να αποδείξει του λόγου του το αληθές, ανακοίνωσε την υπογραφή …δύο συμβάσεων (!) για τα «προσφυγάκια» της περιοχής!
(Ο «πονόψυχος» – με τους δημότες του, έτσι μοιράζει διαμερίσματα; – κ.Δήμαρχος, λέτε ΠΡΙΝ τις εκλογές, να είχε πεί στους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ψηφοφόρους του, τις «ευγενικές» του προθέσεις για «τακτοποίηση» σε διαμερίσματα των – μουσουλμάνων – λαθροπροσφύγων;;; Λέτε;)
Συγκεκριμένα, υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας για την στέγαση αιτούντων άσυλο, σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους ήδη βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας «προσφύγων» στην πόλη.
Επίσης, υπεγράφη συμφωνία για την προσωρινή υποστήριξη (για δύο μήνες) της διαχειρίσεως του χώρου φιλοξενίας «προσφύγων», στο τέως σούπερ μάρκετ ‘Ατλάντικ’.
Και βέβαια, αποδεικνύεται μεγάλο παραμύθι τα περί «προσωρινής φιλοξενίας» που έλεγαν στην αρχή οι διάφοροι «αρμόδιοι», καθώς αν τα «προσφυγάκια» εγκατασταθούν σε διαμερίσματα και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παροχές (τζάμπα φαγητό, επιδόματα, κ.λπ.) δεν πρόκειται να το κουνήσουν ‘ρούπι’ από τέτοιον… παράδεισο!
Αφήστε δε, που όλο και περισσότεροι θα προσελκύονται στο Ελλαδιστάν, μόλις θα βλέπουν τι ωραία που την περνάνε οι πρώτοι… διδάξαντες!
ΕΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ!
Λένε στην Κρήτη:
‘ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΙ ΕΠΑΘΕΣ ΤΑ’!

Δήμος της Ελλάδας Αποφάσισε την ΑΛΩΣΗ του ….!!! ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!