Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Απίστευτο βίντεο του Τραμπ που «τσακίζει στο ξύλο» το CNN!!!

Κι όμως ο Ντόναλντ Τραμπ τιτίβισε ποστάροντας ένα βίντεο από παλαιότερη συμμετοχή του σε αγώνα WWE, όπου στο πλαίσιο του τηλεοπτικού σόου επιτέθηκε στον Vince McMahon, ρίχοντάς τον στο έδαφος,...
μόνο που στη θέση του προσώπου του έχει βάλει το λογότυπο του CNN.
Γνωστός για τον αγώνα του ενάντια στα συστημικά ΜΜΕ και τις ψευδείς ειδήσεις του δυτικού κατεστημένου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκαλεί το παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο FNN, με το αρχικό γράμμα να αντικαθίσταται από τη λέξη fraudulent, αποκαλώντας τους κοινώς… απατεώνες.
Δείτε την ανάρτηση