Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

G20 – Αμβούργο: ΧΑΟΣ… Συγκρούσεις αστυνομίας-διαδηλωτών (βίντεο)


Διαδηλωτές και αστυνομία συγκρούονται στους δρόμους του Αμβούργου της Γερμανίας, καθώς η πόλη υποδέχεται τη Σύνοδο Κορυφής G20.

Παγκόσμιοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump, βρίσκονται εκεί για τη συνάντηση των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.
Η αστυνομία έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί κανόνια νερού για να διαλύσει μερικές από τις χιλιάδες διαδηλωτών, αφού φέρεται να έχει δεχθεί επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα και οι τοπικές επιχειρήσεις ανέφεραν ότι έκλεισαν πόρτες και παράθυρα για να αποφευχθεί πιθανή ζημιά.
Υπάρχουν πολύχρωμες, και μερικές φορές βίαιες, διαμαρτυρίες κάθε φορά που συναντιέται η G20.
Χθες, περίπου 1.000 «ζόμπι» βγήκαν στους δρόμους του Αμβούργου σε αυτό που χαρακτηρίστηκε ως δήλωση σχετικά με την πολιτική συμμετοχή.