Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Know your enemy. Μάθετε τι έρχεται...

Εκεί στέλνουμε τα παιδιά μας: Απίστευτες οδηγίες δίνονται στα σχολεία της Νέας Εποχής

Του Άρη Δημόπουλου

Σκεφτήκατε ποτέ πως τα ίδια σας τα παιδιά θα είναι σε θέση να μαθαίνουν για την...
διαφορετικότητα και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μέσα στα σχολεία; Αναλογιστήκατε επίσης τον βαθμό που αυτές οι κατευθυντήριες οδηγίες γίνονται τρόπος ζωής και σκέψης για ανήλικα παιδιά;
Πολλάκις σας έχουμε αποκαλύψει τα ύπουλα σχέδια της Νέας Τάξης, που ετοιμάζει διακαώς την γενιά που θα υπηρετήσει τον παγκόσμιο ηγέτη. Δυστυχώς λίγοι τα πιστεύουν και ακόμη λιγότεροι αντιδρούν.
Σε εικόνες που πολύ σύντομα θα βλέπουμε και στην Ελλάδα, σε πολλά σχολεία της Μινεσότα, οι δάσκαλοι έχουν λάβει από την Πολιτεία ένα "εγχειρίδιο" για τους τρανσέξουαλ, το οποίο περιλαμβάνει ουσιαστικές οδηγίες και κώδικες συμπεριφοράς εναρμονισμένους με την Νέα Εποχή.
Πρόκειται για όρους "πολιτικής ορθότητας", που εφαρμόζονται σε πιλοτικό στάδιο στους μαθητές λυκείων και γυμνασίων, ούτως ώστε τα παιδιά να....συνηθίσουν στον πολιτικά ορθό τρόπο σκέψης. 
"Δεν προσδιορίζουμε κανέναν - Δεν προσβάλλουμε κανένα". Είναι μία από τις βασικές αρχές και κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν δοθεί στους καθηγητές.
Αυτές οι οδηγίες εγκρίθηκαν την Τετάρτη από το "Συμβούλιο Τεχνικής Βοήθειας Σχολικής Ασφάλειας" και αναμένεται να διανεμηθούν ακόμη και σε Νηπιαγωγεία (!!) όλο το κράτος. Το σετ οδηγιών προσπαθεί να "εξασφαλίσει μια ασφαλή και υποστηρικτική μετάβαση" για τα παιδιά που θα επιλέξουν ένα....διαφορετικό φύλο κατά την εφηβεία τους! 
Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. 
Εκτός των άλλων, οι εντολές αυτές θα επιτρέπουν στα αγόρια που προσδιορίζουν τον εαυτό τους ως... κορίτσια να χρησιμοποιούν το μπάνιο των κοριτσιών , λαμβάνοντας μάλιστα σχετική έγγραφη άδεια από τους καθηγητές τους! 
Αυτό είναι μόνο η αρχή, καθότι βλέπουμε πως ήδη από τα Νηπιαγωγεία η διαπαιδαγώγηση των παιδιών όχι απλά είναι αρμοδιότητα του κράτους, αλλά παράλληλα τα εντάσσει και σε ένα άρρωστο πλαίσιο, καλώντας τα να διαλέξουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.
Know your enemy. Μάθετε τι έρχεται...