Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

«Θα το κρέμαγα ανάποδα το παλιοτόμαρο!» Κόντρα Βέττα - Καραμανλή για Noor1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και απάντησε στη σπέκουλα του ΣΚΑΪ, της Νέας Δημοκρατίας και του κατεστημένου που θέλουν να συσκοτίσουν ακόμη περισσότερο μία από τις πλέον σκοτεινές υποθέσεις ναρκωτικών, αυτή του Noor1.

«Ποιος έφερε την ηρωϊνη;». Αυτό έχει ρωτήσει ο Πάνος Καμμένος, αυτό ρώτησε και ο Δημήτρης Βέττας. Ποιος σπέρνει τον θάνατο στην ελληνική κοινωνία; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία την ίδια στιγμή που η Νέα Δημοκρατία γίνεται ασπίδα προστασίας σε επιχειρηματικά συμφέροντα.
«Θα κρέμαγα το παλιοτόμαρο για να μάθω ποιος έφερε την ηρωίνη».
Πηγη: periodista.gr

σσΚ: ....