Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ο μυστικός δείπνος του Κινέζου Σημίτη σε γιαπωνέζικο εστιατόριο της Κηφισιας;;;; Τι έκαναν χθες το βράδυ στο Oozora της Κηφισιάς ο Σημίτης με τον Παπαντωνίου και πως γλίτωσαν από τον Παπαγγελόπουλο

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Ooozora, στο γνωστό γιαπωνέζικο εστιατόριο της Κηφισιάς....

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και το πάλαι ποτέ δεξί του χέρι στις κυβερνήσεις του, ο υπουργός των εκσγυχρονιστικών κυβερνήσεων, Γιάννος Παπαντωνίου είχαν την ίδια ακριβώς έμπνευση, να περάσουν κάποιες ώρες χαλάρωσης στο γνωστό στέκι των Βορείων Προαστίων. 
Θα υπέθετε κανείς ότι οι δύο άνδρες θα γευμάτιζαν μαζί για να συζητήσουν πως θα αντιμετωπίσουν από κοινού τις επιθέσεις που δέχονται με αφορμή τα τεράστια σκάνδαλα των κυβερνήσεων Σημίτη. Ή θα υπέθετε πως αφού βρέθηκαν τυχαία στο γνωστό σουσάδικο θα επέλεγαν να περάσουν τη βραδιά μαζί. Εξάλλου ο πρώην πρωθυπουργός και ο υπουργός του, ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν από μπροστά του χωρίς να κάνει τίποτα κι εκείνος που διώκεται αντίστοιχα, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. 
Ωστόσο, έκπληκτοι οι θαμώνες του Oozora είδαν τον Κώστα Σημίτη και τον Γιάννο Παπαντωνίου να μην αλλάζουν, όχι κουβέντα, αλλά ούτε ματιά. Ο Κώστας Σημίτης καθόταν στο ένα τραπέζι με τη σύζυγό του, Δάφνη και τον Θωμόπουλο της Εθνικής, ο δε Γιάννος Παπαντωνίου στο άλλο με την παρέα του. 
Το γεγονός ότι δεν χαιρετήθηκαν καν δείχνει πως ο Κώστας Σημίτης, που αντιλαμβάνεται πως σύντομα θα λογοδοτήσει, αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τους πιο στενούς του συνεργάτες. Μάλιστα δείχνει πως με τη στάση του αυτή αποδέχεται την ύπαρξη των σκανδάλων επί των ημερών του. Όμως ακόμη και αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να ξεπλύνουν εκείνους που εμπλέκονται στα σκάνδαλα των σκανδάλων των τελευταίων δεκαετιών. Εξάλλου το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Τραγική ειρωνία; Το προηγούμενο βράδυ, στο Οozora γευμάτισε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, που χθες ήταν καταιγιστικός στη Βουλή για τα σκάνδαλα της περιόδου Σημίτη. 
Φοβερό;
πηγη