Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ «ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ» ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΚΕΡ!!! To ξαφνικό μήνυμα που τον… αναστάτωσε!


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ άκουσε το κινητό του να χτυπάει, και μάλιστα το έβγαλε χωρίς χρονοτριβή από την τσέπη του…
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε ότι η γυναίκα του προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί του ενώ εργαζόταν, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να αποκαλύψει με κωμικό τρόπο τον πραγματικό αποστολέα μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφου.
Ο Γιούνκερ βρισκόταν στο βήμα μαζί με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο και τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μάρο Σεφτσόβιτς, που αποτελεί και τον Ευρωπαίο Επίτροπο της κεντροευρωπαϊκής χώρας. Οι τρεις άνδρες βρισκόταν στις Βρυξέλλες με κύριο θέμα τη μεταναστευτική πολιτική, όταν χτύπησε το τηλέφωνο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο κ. Γιούνκερ δήλωσε: «Είναι η γυναίκα μου … συγγνώμη», για να προσθέσει τελικά: «Όχι, ήταν η κυρία Μέρκελ.»
Το δωμάτιο ξέσπασε στο γέλιο, καθώς ο κ. Γιούνκερ προσπαθούσε αμήχανα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις…
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είναι γνωστή για την επιρροή της και τη θέση της μεταξύ των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συχνά διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στις αποφάσεις της ηπειρωτικής Ευρώπης.
Η κ. Μέρκελ έχει στη… μπούκα τον πρόεδρο της Επιτροπής, δηλώνοντας ότι ήταν «θυμωμένη» μετά από διαρροές στον Τύπο αναφορές για δείπνο στο οποία παρέστησαν η Τερέζα Μέι και ο κ. Γιούνκερ.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος πιστεύει ότι ο κ. Γιούνκερ ή ο επικεφαλής του προσωπικού του Martin Selmayr ενημέρωσαν σκόπιμα τον Τύπο μετά την εν λόγω συνάντηση του περασμένου Απριλίου.
Και οι δύο κατηγορήθηκαν από τον γερμανικό Τύπο ότι «βάζουν λάδι στη φωτιά» πριν καν αρχίσουν οι συνομιλίες του Brexit, από το οποίο ως γνωστόν το Βερολίνο θέλει να αποκομίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία, επιβάλλοντας επαχθείε όρους στους Βρετανούς…