Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

TOYOTA ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ..!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ... ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.....:

Dear Mrs. INGE LUYTEN,

By the new extrajudicial call No.310 E, July 5, 2017  and  before making further complaints to the Public Prosecutor........I ask from you to  get involved  and  give a fair solution  to the issue .Time passes and I do not have a reply yet..!!!


Thank you.
Sincerely PANAGIOTIS SPINOULAS
Κύριοι , Νεο εξωδικο κατα της ΤΟΥΟΤΑ-ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. 

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ "ΤΟΥΟΤΑ" , ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ...!!!!!!
ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ...........  

https://vimeo.com/28593168?ref=fb-share&1   


  

 

Το πολύχρονο  δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» με την 1η σε πωλήσεις στην κατοχική Ελλάδα,  που αφορά την πανίσχυρη Ιαπωνική  αυτοκινητοβιομηχανία  ΤΟΥΟΤΑ που είναι επίσης 1η παγκοσμίως σε θανατηφόρα ατυχήματα με δεκάδες ΝΕΚΡΟΥΣ https://www.youtube.com/watch?v=Bx2diBKXN_Y   από τα ελαττωματικά αυτοκίνητά  τους ,  δεν έχει τέλος .!!  Ειδικα στην κατοχικη Ελλαδα που οι ΘΕΣΜΟΙ εμποδίζουν την δίκαιη πορεία της δίκης .....!!!!!! Καταδιώκουν μόνο ΑΘΩΟΥΣ ....!!!!!!!!!!

ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΟΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ κ. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ  ….!!!!!

  

Η δικαστική μάχη ανάμεσα σε έναν Έλληνα  καταναλωτή και στην πανίσχυρη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία TOYOTA-MOTORCORPORATION , δημιουργεί σε μια χώρα που οι Αθώοι ανυπεράσπιστοι καταναλωτές καταδιώκονται με χιλιάδες τρομακτικά νομοθετήματα, την τρομακτική εντύπωση ότι η ζωή δεν έχει και τόσο πολύ αξία, όσο το κέρδος ..!!!

ΔΕΝ έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας να έχουν σκοτωθεί δεκάδες καταναλωτές και η Ελληνική Δικαιοσύνη να έχει ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ , ειδικά ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ενώ οι αρμόδιοι της ΤΟΥΟΤΑ-ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ομολογούν ότι τα αυτοκίνητά τους είναι ελαττωματικά …!!! Γεγονός που το Επιβαιβεώνει ομ Τεχνικός Σύμβουλος του Ελληνικού κράτους , Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τ.Ε.Ε. , αλλά δεν το δέχονται οι Έλληνες δικαστές , για να συνεχίσει η ΤΟΥΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ .....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ακούστε τι συμβαίνει ….!!!!

Μετά τις αποκαλύψεις ότι 34 και μετά 52  και στην συνέχεια 89 άνθρωποιέχουν σκοτωθεί από τα ελαττωματικά ΤΟΥΟΤΑ , η δικαστική Εξουσία στην κατοχική Ελλάδα των ΔΙΩΓΜΩΝ δεν κάνει δεκτό το αίτημα μου …!!!! 

 ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ Ο ιδιοκτήτης της ΤΟΥΟΤΑ κος. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ ζήτησε συγνώμη οι Ελληνικές Αρχές στο σύνολό τους δεν το έλαβαν υπόψη τους ….!!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ σε όλες τις υπηρεσίες με τα ελαττωματικά Ιαπωνικά αυτοκίνητα ΤΟΥΟΤΑ  που σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ …!!! Απίστευτο…!!!!Ακουστέ τον … !!

 

1ο Μέρος της απολογίας του κ. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ https://www.youtube.com/watch?v=O6tXq6YF8SQ&feature=youtu.be&t=174  
2ο Μέρος της απολογίας του κ. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑhttps://www.youtube.com/watch?v=jJvp5YdacWY&feature=youtu.be                 

 

Η Ελληνική Κυβέρνηση που έχει πλέον χρεοκοπήσει , είναι στο έλεος κάθε εταιρείας που με το ζόρι πουλάει ελαττωματικά αυτοκίνητα και δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη ;;;  Ο Ιάπωνας ιδιοκτήτης της ΤΟΥΟΤΑ κ. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕ 1,2 δισεκατομμύρια ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ https://www.nytimes.com/video/business/100000002777131/holder-discusses-toyota8217s-settlement.html?smid=pl-share  επειδή έκρυβε τα ελαττώματα και ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ  δεκάδες καταναλωτές …………Στην κατοχική Ελλάδα τόσο  από τα ΜΜΕ που εισπράττουν εκατομμύρια για τις διαφημίσεις , αλλά και από τους νόμιμους εκπροσώπους επισκευαστές και διανομείς των ελαττωματικών Ιαπωνικών αυτοκινήτων της ΤΟΥΟΤΑ,  παρατηρείται   ….. «ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ» , για να συνεχίσουν να πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα ΤΟΥΟΤΑ για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα ..;;;;

Το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ «ΘΡΙΛΕΡ» με την 1η σε πωλήσεις στην κατοχική Ελλάδα θα συνεχίσει έως να με αποτελειώσουν μπαμπέσικα , αφού κοροϊδεύουν τις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ….!!!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ….!!!!!!! Τι νομίζουν οι Έλληνες ότι θα συμβεί αν έχουν ατύχημα με ένα ελαττωματικο αυτοκίνητο της ΤΟΥΟΤΑ , μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έχουν ακόμα και την Βουλή τινάξει στον ΑΕΡΑ , αφού εμποδίζουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο  ...........ΣΥΝΤΟΜΑ....ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ....!!!!!!!!

Με εκτίμηση


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ