Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Το ΒΙΝΤΕΟ που Πρέπει να ΚΛΟΝΙΣΕΙ τον Κόσμο… - The Video That Should SHOCK the World!


(2017-2018)
«Αυτό το βίντεο, θα εμφανιστεί σε κάποιους ως ομιλία μίσους. Αλλά δεν είναι. Δεν μισώ ούτε φοβάμαι τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι τρανσέξουαλ. 
Δεν μισώ αυτή τη γυναίκα επειδή πιστεύει ότι είναι παντρεμένη και έχει μια ρομαντική σχέση, δεν μισώ αυτή τη λευκή γυναίκα που...
πιστεύει ότι είναι μαύρη, δεν μισώ αυτό το κορίτσι επειδή πιστεύει ότι είναι γάτα, Δεν μισώ αυτόν τον τύπο που πιστεύει ότι είναι γυναίκα και δεν μισώ αυτή τη γυναίκα επειδή πιστεύει ότι είναι ένας άντρας. Απλά δεν αγοράζω τα ψέματά τους. Και δεν θέλω να ζήσω στον προσποιητό κόσμο τους. Ούτε εγώ ούτε εσείς πρέπει να δώσετε συγκατάθεση στην αυταπάτη τους»
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται τον τρόπο που θέλουν για ό, τι θέλουν. Ένα άτομο μπορεί να πιστέψει ότι είναι ξένος από τον πλανήτη Ζάρκον …. Αλλά μην προσπαθήσετε να πάρετε διεφθαρμένους κυβερνητικούς οργανισμούς για να περάσετε νόμους που απειλούν να χρεώνουν, να επιβάλλουν πρόστιμο ή ακόμα και να φυλακίζουν τους άλλους απλά επειδή δεν υποβάλλονται σε παραληρητική ψυχοπάθεια. Και ποτέ δεν θα προσπαθήσω να σε κάνω να πιστεύεις την αλήθεια. Δεν θα σε αναγκάσω ποτέ να συγκαταθέσει στον τρόπο που νιώθω τα πράγματα … καλά … ποτέ δεν θα προσπαθήσω να σε αναγκάσω να πιστέψεις τα γεγονότα. Αλλά τα γεγονότα, είτε σας αρέσει είτε όχι, δεν έχουν σχέση με τα συναισθήματα και ανεξάρτητα από το πώς προσπαθείτε να τα νομοθετήσετε από την ύπαρξη, θα παραμείνουν γεγονότα και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό. Ευτυχώς, τα γεγονότα δεν είναι τώρα και δεν έγιναν ποτέ με πλειοψηφία. Τα γεγονότα είναι γεγονότα, ακόμη και αν κανείς δεν τα πιστεύει και τα ψέματα είναι ψέματα, ακόμη κι αν τα πιστεύει ο καθένας. Λοιπόν, προχωρήστε. Πάρτε πλάσματα οιστρογόνων, εμφυτεύματα στήθους και επεκτάσεις τρίχας. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι είσαι άντρας ή γυναίκα.