Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Νέα Αλικαρνασσό: Νέα φωτιά στον καταυλισμό, απειλείται το ραντάρ -video


Νέα φωτιά στον καταυλισμό, απειλείται το ραντάρ -video
Για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού και πυροσβέστες που σπεύδουν πλέον πολύ συχνά για φωτιές στον καταυλισμό των Ρομά. Μετά την τελευταία πυρκαγιά πριν από 11 μέρες  και σήμερα πύρινες φλόγες έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.


Σε απόσταση αναπνοής από το ραντάρ
Ο φόβος μην επαναληφθούν οι ίδιες σκηνές τελικά επιβεβαιώθηκε, καθώς η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο στο ραντάρ που βρίσκεται στην περιοχή. Μάχη δίνεται από τους πυροσβέστες μην επεκταθεί η φωτιά.

Σε επαγρύπνηση για το στάδιο και τα παιδιά
Παράλληλα σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι πυροσβέστες καθώς η φωτιά την προηγούμενη φορά πλησίασε και κλειστό στα δύο Αοράκια όπου λειτουργεί camp με καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά.
Η κατάσταση πάντως προκαλεί την οργή των κατοίκων που βλέπουν συνεχώς να εκτίθεται η περιοχή στον κίνδυνο πυρκαγιάς που συνήθως ξεκινάει από το ίδιο σημείο. Αισθάνονται με αυτό τον τρόπο απροστάτευτοι καθώς μια και μόνο σπίθα με τη βοήθεια των δυνατών ανέμων, γρήγορα επεκτείνεται.
   .neakriti.gr/               ΡεπορτάζΦιλία Σαριδάκη
Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης