Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Σ Αραβία: θ΄ αποκεφαλιστούν 14 άτομα επειδή μετείχαν σε διαδηλώσεις.Kατηγορούμενοι ότι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις 14 άνδρες θ΄αποκεφαλιστούν αν το αποφασίσει ο μονάρχης στη Σ Αραβία (σσ.στρατηγικό σύμμαχο των ΗΠΑ στον Κόλπο και στη Μ Ανατολή και βασικό οικονομικό εταίρο ευρωπαικών υπερδυνάμεων).

Περί τα 70 άτομα εκτελέστηκαν στη Σ Αραβία από την αρχή του 2017.

Μόνο τον Ιούλιο απαριθμήθηκαν 26 εκτελέσεις σχεδόν μια εκτέλεση ημερησίως.Από την  Διεθνή Αμνηστεία υπάρχει έκδηλη ανησυχία για την τύχη 14 ανδρών.Το Ανώτατο Δικαστήριο της Σ Αραβίας επικύρωσε πριν από κάποιες ημέρες τη θανατική ποινή γι αυτούς τους άνδρες που καταδικάστηκαν σε μια μαζική δίκη.Το  »έγκλημά » τους ήταν ότι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις….
34 σιίτες αντιμετωπίζουν αποκεφαλισμό.
Χωρίς τη διεθνή πίεση ο αποκεφαλισμός των ανδρών αυτών είναι προδιαγεγραμμένος.Πλέον μόνο ο βασιλιάς μπορεί ν΄ακυρώσει τη θανατική καταδίκη.  Οι οικογένειες των μελλοθάνατων δεν δέχονται πληροφορίες από την πλευρά των τοπικών αρχών.
Η Διεθνής Αμνηστεία καταγγέλει « μια ανησυχητική αύξηση  του αριθμού των θανατικών ποινών κατά πολιτικών αντιφρονούντων στη Σ Αραβία έπειτα από το 2013, συμπεριλαμβανομένων μελών της σιίτικης μειονότητας » και θυμίζει ότι τουλάχιστον « 34 μέλη της σαουδαραβικής σιίτικης κοινότητας – που αντιπροσωπεύει το 10 με 15 % του πληθυσμού – υπόκεινται αυτή τη στιγμή στην εσχάτη των ποινών. »
lemuslimpost 10.8.17
dimpenews.com