Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Σ Αραβία: θ΄ αποκεφαλιστούν 14 άτομα επειδή μετείχαν σε διαδηλώσεις.Kατηγορούμενοι ότι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις 14 άνδρες θ΄αποκεφαλιστούν αν το αποφασίσει ο μονάρχης στη Σ Αραβία (σσ.στρατηγικό σύμμαχο των ΗΠΑ στον Κόλπο και στη Μ Ανατολή και βασικό οικονομικό εταίρο ευρωπαικών υπερδυνάμεων).

Περί τα 70 άτομα εκτελέστηκαν στη Σ Αραβία από την αρχή του 2017.

Μόνο τον Ιούλιο απαριθμήθηκαν 26 εκτελέσεις σχεδόν μια εκτέλεση ημερησίως.Από την  Διεθνή Αμνηστεία υπάρχει έκδηλη ανησυχία για την τύχη 14 ανδρών.Το Ανώτατο Δικαστήριο της Σ Αραβίας επικύρωσε πριν από κάποιες ημέρες τη θανατική ποινή γι αυτούς τους άνδρες που καταδικάστηκαν σε μια μαζική δίκη.Το  »έγκλημά » τους ήταν ότι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις….
34 σιίτες αντιμετωπίζουν αποκεφαλισμό.
Χωρίς τη διεθνή πίεση ο αποκεφαλισμός των ανδρών αυτών είναι προδιαγεγραμμένος.Πλέον μόνο ο βασιλιάς μπορεί ν΄ακυρώσει τη θανατική καταδίκη.  Οι οικογένειες των μελλοθάνατων δεν δέχονται πληροφορίες από την πλευρά των τοπικών αρχών.
Η Διεθνής Αμνηστεία καταγγέλει « μια ανησυχητική αύξηση  του αριθμού των θανατικών ποινών κατά πολιτικών αντιφρονούντων στη Σ Αραβία έπειτα από το 2013, συμπεριλαμβανομένων μελών της σιίτικης μειονότητας » και θυμίζει ότι τουλάχιστον « 34 μέλη της σαουδαραβικής σιίτικης κοινότητας – που αντιπροσωπεύει το 10 με 15 % του πληθυσμού – υπόκεινται αυτή τη στιγμή στην εσχάτη των ποινών. »
lemuslimpost 10.8.17
dimpenews.com