Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Λίστα με ονόματα 173 επίδοξων ισλαμοφασιστών καμικάζι βρέθηκε σε κρησφύγετο του Ισλαμικού Κράτους


Λίστα με τα πλήρη στοιχεία 173 επίδοξων καμικάζι που πιθανότατα ξέχασε το Ισλαμικό Κράτος, βρέθηκε σε κρησφύγετο των ισλαμιστών στη Μοσούλη του Ιράκ. Η λίστα βρέθηκε από άνδρες ιρακινών ειδικών δυνάμεων και παραδόθηκε… στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες την αξιολόγησαν ως γνήσια και ενημέρωσαν την Ιντερπόλ και τις αντίστοιχες εθνικές αστυνομίες.

Η λίστα περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία για κάθε τζιχαντιστή τρομοκράτη (πλήρες όνομα, φωτογραφίες, εθνικότητα, ηλικία) καθώς και λεπτομέρειες της αποστολής που έχει αναλάβει.

Στη λίστα φιγουράρει το όνομα του γνωστού στις γερμανικές αρχές 27χρονου Σάμι Τζ., γνωστού ως  Αμπού Ασίντ αλ Αλμάνι, από το Ζόλινγκεν της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, που είχε φύγει από τη χώρα του το 2012, καθώς επίσης και έξι Ευρωπαίων (από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Γερμανία). 132 επίδοξοι τζιχαντιστές είναι ιρακινής καταγωγής, ενώ τη λίστα συμπληρώνουν Τυνησίοι, Μαροκινοί, Ιορδανοί και Σαουδάραβες.


Πηγή: Die Welt