Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

+18 O Iσλαμικός Στρατός σταυρώνει και εκτελεί διοικητή φράξιας του ως πράκτορα του Άσαντ. ΒΙΝΤΕΟ

Μια από τις κυριότερες οργανώσεις της αυτοαποκαλούμενης  »συριακής αντιπολίτευσης » ο Ισλαμικός Στρατός η Jaysh al Islam σταυρώνει και περιφέρει στα προάστια της Δαμασκού στην Α Γκούτα, τον  Abu Ali Khbayah (Khabia).Τον εκτελεί στη συνέχεια ακολουθώντας μέθοδο της  Daesh.
Kαθώς το θύμα είναι σταυρωμένο σε επανδρωμένο όχημα ένας τρομοκράτης κουκουλοφόρος τον πλησιάζει και τον πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι με αυτόματο όπλο. 
Ο  Abu Ali Khabia ήταν στρατιωτικός διοικητής της οργάνωσης τ. Ταξιαρχία Μαρτύρων της  »Duma Martyrs Brigade“ φράξια της Ισλαμικής Ταξιαρχίας.
Η κατηγορία που του προσάπτουν είναι ότι ήταν πράκτορας του Άσαντ.

Η οργάνωση Ισλαμικός Στρατός που πραγματοποιεί αυτό το έγκλημα πολέμου είναι ο βασικός διαπραγματευτής που εκπροσωπεί τη συριακή αντιπολίτευση στις συνομιλίες της Γενεύη και εκθειάζει ένα καθεστώς σαρία.
Η ανάρτηση έγινε στις 22.7.17 σε site φιλοκυβερνητικό της συριακής διασποράς.

dimpenews.com