Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

+18 Η ΙSIS αποκεφάλισε 25χρονο ιρανό στρατιωτικό που αιχμαλώτισε στη Συρία.ΦΩΤΟ/This is the last image of Iranian soldier after ISIL execution.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Η ISIS
O Σουλειμάνι ορκίζεται εκδίκηση.

O γνωστός υψηλόβαθμος ιρανός στρατιωτικός Qasem Soleimani, διοικητής της της Δύναμης Quds των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης  (IRGC), ορκίστηκε εκδίκησε κατά του Islamic State (IS) που οι τρομοκράτες του αποκεφάλισαν έναν 25χρονο ιρανό στρατιωτικό τον Mohsen Hojaji στη Συρία μεταδίδει την Παρασκευή το πρακτορείο Tasnim.
Ο Qasem Soleimani,είπε ότι  « η τρομοκρατική οργάνωση ISIS διέπραξε ένα αποτρόπαιο κι απάνθρωπο έγκλημα που είναι αντίθετο με κάθε ισλαμικό ή ανθρώπινο νόμο. »

Ο Soleimani πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις του θα προβούν σε αντίποινα γι αυτήν την   « άγρια πράξη » εκριζώνοντας την τρομοκρατία από τον ισλαμικό κόσμο….
Ο Hojaji, ήταν ένα μέλος της ιρανικής υποστήριξης στρατιωτικών συμβούλων στη Συρία . Στις  9, Αυγούστου αφού πρώτα αιχμαλωτίστηκε ανακοινώθηκε ο αποκεφαλισμός του από την ISIS.xinhua 11.8.17
O ιρανός στρατιωτικός μέλος της IRGC, ο που καταγόταν από την πόλη Isfahan, εκτελέστηκε με φρικτό τρόπο από τους τακφιριστές της Daesh (ISIS) τρομοκράτες αφού αιχμαλωτίστηκε στα συροιρακινά σύνορα.Ο 25χρονος αποκεφαλίστηκε 2 μέρες μετά τη σύλληψή του.Το θύμα είναι γυμνό από τη μέση κι επάνω και φέρει στρατιωτικό παντελόνι.Τον είχαν ζώσει μ΄ένα χαρτόνι που είχε την κατηγορία.Είναι πεταμένος ακέφαλος ανάποδα…..
dimpenews.com