Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

+18 Επτά μέλη των WhiteHelmets δολοφονήθηκαν από άγνωστους στο Ιντλίμπ.ΦΩΤΟ

Eπτά μέλη των  WhiteHelmets Λευκά Κράνη της πολυβραβευμένης με Όσκαρ  πολιτικής προστασίας της  »συριακής αντιπολίτευσης » και τρομοκρατίας  » σκοτώθηκαν από αγνώστους το Σάββατο στην Sarmine, σε μια πόλη στα κατεχόμενα της επαρχίας του Idleb.
« Άγνωστοι εισέβαλαν στο κέντρο της Πολιτικής Άμυνας στην Sarmine κι άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας 7 εθελοντές « , ανέφερε η οργάνωσή τους σε ανακοινωθέν που δημοσιεύθηκε στο site της στο internet.
« 2 minibus των WhiteHelmets και walkies-talkies εκλάπησαν », διευκρίνισε.
« Οι 7 σκοτώθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι », διευκρινίζει η φιλοαντιπολιτευόμενη ΜΚΟ μ΄έδρα το Λονδίνο (OSDH). Το πρωί τους βρήκαν νεκρούς οι συνάδελφοί τους.
Στα «Λευκά Κράνη» απονεμήθηκε το Όσκαρ για το καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους ταινίας 2 βρετανών κινηματογραφιστών το 2017 που εκθείαζε τη δράση τους.
dimpenews.com