Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ (+18)


Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις Αμερικανοί αστυνομικοί από την πολιτεία του Τενεσί, οι οποίοι βασάνιζαν με όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) έναν νεαρό κρατούμενο...

Ο 19χρονος σήμερα Τζόρνταν Ελάιας Νόρις συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2016 για βανδαλισμό, κλοπή και κατοχή μαριχουάνας και όπλου και οδηγήθηκε στις φυλακές της κομητείας Cheatham.
Ένα σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δείχνει τον νεαρό κρατούμενο δεμένο σε ειδικό κάθισμα να υφίσταται βασανιστήρια με το taser από έναν αστυνομικό παρουσία συναδέλφων του.
Το θύμα φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο κάθε φορά που ο αστυνομικός τον χτυπά με το taser.
Μάλιστα, ένας απ’ αυτούς ακούγεται στο βίντεο να λέει: «θα συνεχίσω μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες», ενώ ένας συνάδελφός του διατάζει τον νεαρό να σταματήσει να αντιστέκεται.
Ο Νόρις έμεινε δύο εβδομάδες στη φυλακή και μετά την αποφυλάκισή του το κορμί του έφερε πάνω από 40 εγκαύματα από το taser.
Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για άσκηση υπερβολικής βίας, παραμέληση της προστασίας και καταπάτηση των πολιτικών δικαιωμάτων του θύματος μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους.