Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

«Οι λευκές γυναίκες είναι καλές μόνο για να τις βιάζουμε σαν σκουπιδια»-Κυνική ομολογία Μουσουλμάνου μέλους συμμορίας που βίαζε κι εκπόρνευε ανήλικες - BINTEO

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με το κωδικό όνομα Sanctuary στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε τεράστιο δίκτυο παιδοφιλίας, trafficking, ναρκωτικών και πορνείας με υπεύθυνους ασιατικής προέλευσης μαστροπούς, κυρίως μουσουλμάνους από Πακιστάν, Ινδία, Τουρκα, Μπαγκλαντές, Ιρακ και Ιραν.

Μονο στην επιχείρηση «Selter» (παρακλάδι της Operation Sanctuary στο Newcastle) ασχολήθηκαν τουλάχιστον 50 Αστυνομικοί για σχέδον 4 χρονια. Οι κακοποιοί προσέγγιζαν λευκά κορίτσια, από 13 έως 22 ετών, τις έθιζαν στα ναρκωτικά κι έπειτα με εκβιασμούς κι απειλές τις βίαζαν ομαδικά σε όργια.
Ενας απλό τους συλληφθέντες ο Badrul Hussain ειπε κυνικά οτι «Οι λευκές γυναίκες είναι καλές μόνο για να τις βιάζουμε και να τις χρησιμοποιούμε σαν  σκουπιδια»

  • Συνολικά 17 άνδρες και γυναίκες έχουν καταδικαστεί για αδικήματα σεξ και ναρκωτικών
  • Έβρισκαν ευάλωτα νεαρά κορίτσια με ποτά και ναρκωτικά και τα βίαζαν σε όργια στην πόλη
  • Συνολικά, 461 άτομα συνελήφθησαν και η αστυνομία δήλωσε ότι υπήρχαν 278 θύματα
  • Η αστυνομία λέει ότι εκανε τα πάντα για να φέρει τη συμμορία στη δικαιοσύνη
  • Ο καταδικασθείς πληροφοριοδότης βιασμού πληρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές για να κατασκοπεύσει τη σεξουαλική συμμορία