Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Οι ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟμετανάστες Γίνονται ΑΓΡΙΟΙ Μόλις Περάσουν τα Σύνορα!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…. ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ….!!!!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ… ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ…

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ….


Το βίντεο δίχνει μια τεράστια συμμορία αφρικανών μεταναστών που γιορτάζουν μετά την άφιξή τους στο ισπανικό θύλακα της Ceuta. Σχεδόν καμία γυναίκα ή παιδί δεν υπάρχει.

Ποσό – μαμούθ ως βοήθεια για τους ΛΑΘΡΟ-πρόσφυγες στην Ελλάδα… Και οι ΕΛΛΗΝΕΣ Ας Πεθαίνουν…*ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ… «ΦΑΝΕ» ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ


Το κλιπ δείχνει ότι περίπου 300 αφρικάνοι άντρες απολαμβάνουν την ευχαρίστηση που πέρασαν τα σύνορα του Tarajal και «έτρεχαν κατά μήκος της οροσειράς όπου κρατήθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας για να μεταφερθούν στο Temporary Immigrant Shelter Center».
Θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν γυναίκες ή παιδιά. Μερικοί από τους μετανάστες είναι τόσο απογοητευμένοι που κυκλοφορούν φέρνοντας smartphones.