Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ – ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς έγραψε για τη σημερινή μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ από τους Γκρίζους Λύκους, μνημονεύοντας και την δολοφονία που ακολούθησε, αυτή του Σ.Σολωμού:

Δολοφονία Τάσου Ισαάκ (11/8/1996) και Σολωμού Σολωμου (14/8/1996): Μαύρη επέτειος σε Κύπρο και Ελλάδα
Μαύρη επέτειο έχουμε σήμερα σε Κύπρο και Ελλάδα. Είναι η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα αποβράσματα των Γκρίζων Λύκων στη νεκρή ζώνη της Κύπρου. Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η άνανδρη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τον Κενάν Ακίν, έποικο, πρώην αξιωματικό του τουρκικού στρατού και υπουργό του ψευδοκράτους!
Ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά του Ελληνισμού. Για ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία. Έδωσαν την ζωή τους για την Ελληνική Σημαία, το σύμβολο του Έθνους που κάτω από την σκιά του ομονοούν όλοι οι Έλληνες, έδωσαν την ζωή τους για τα ιερά και τα όσια του Έθνους που τους εμφύσησαν οι γονείς και οι δάσκαλοι τους.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.
Ευχή όλων μας να γίνουν τα υποδείγματα αγωνιστικότητας και πατριωτισμού για την κοινωνία μας και κάποτε τα σχολεία μας να διδάσκουν τον ηρωισμό και την αγάπη για την Πατρίδα, για την ΕΛΛΑΔΑ αυτών των απλών παιδιών, αυτών των ΗΡΩΩΝ και να γίνουν τα υποδείγματα της νεολαίας μας. Δεν είναι δύσκολο, απλά απαιτείται εθνική έπαρση, που είναι απόλυτα αναγκαία αυτή την εποχή για την χώρα μας, για την κοινωνία μας.

militaire