Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Όχημα έπεσε πάνω σε στρατιώτες στο Παρίσι!

Γάλλοι στρατιώτες χτυπήθηκαν από όχημα σε κοινότητα του Παρισιού ((BMW σύμφωνα με τον Δήμαρχο)), μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για έξι τραυματίες, δύο εκ των οποίων πιο σοβαρά....

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή, την κοινότητα Levallois-Perret στα βορειοδυτικά προάστια του Παρισιού, 6.5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο.