Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ της ΧΩΡΑΣ σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ‘Κ Α Ρ Α Ν Τ Ι Ν Α’ στις Πλαταιές; Σε 4 χωριά; (Από …ΤΙ;)
(ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;
Ε, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΑ ΤΟ …»Ξ Ε Χ Α Σ Α Ν»
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ – ΦΑΙΝΕΤΑΙ – ΑΥΤΑ…)

(ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΘΕ ΠΩΣ «ΓΥΡΝΑΜΕ» ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ …ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ;;;)
Σε καραντίνα (!) είναι τέσσερα χωριά του Δήμου Θηβαίων Βοιωτίας (όπως ανέφεραν οι αρκετά θορυβημένοι κάτοικοι της περιοχής) και πιο συγκεκριμένα στη δημοτική ενότητα Πλαταιών, μετά από σχετική οδηγία του ΚΕΕΛΠΝΟ, λόγω ενός νέου κρούσματος ελονοσίας που καταγράφηκε στην περιοχή προ δεκαημέρου περίπου.
Να θυμίσουμε, ότι στην Ελλάδα η νόσος ε ξ α φ α ν ί σ θ η κ ε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, κι από τότε όσα κρούσματα εμφανίζονται είναι «ε ι σ α γ ό μ ε ν α» (από Αφρική και Ασία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ…).
Το ΚΕΕΛΠΝΟ τα χαρακτηρίζει «απολύτως αναμενόμενα», λόγω της «αυξήσεως των μετακινήσεων πληθυσμών παγκοσμίως» – εννοώντας ΑΣΦΑΛΩΣ την λαθρομετανάστευση.

Αναμενόμενα ναι, αναπόφευκτα όχι!
Αρκεί να σταματήσει, αυτό το όλο και πιό ξεκουρδισμένο «β ι ο λ ί» της λαθρομεταναστεύσεως!