Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Χάος στο Λονδίνο – Διώροφο λεωφορείο τράκαρε σε κατάστημα! (φωτογραφίες)


Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους του Λονδίνου – Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα προκαλώντας πανικό – Εγκλωβισμένοι επιβάτες...

Ένα διώροφο λεωφορείο τράκαρε σε κατάστημα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, αφήνοντας δύο γυναίκες επιβάτες παγιδευμένες στο άνω μέρος του.
Η αστυνομία έσπευσε στο κτήριο στο Lavender Hill, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Clapham Junction στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Ο οδηγός λεωφορείου της διαδρομής 77 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο νότιο Λονδίνο.
Οι φωτογραφίες δείχνουν το όχημα στο πεζοδρόμιο και κατεστραμμένο στο μπροστινό μέρος, έχοντας πέσει πάνω στο κέντρο σχεδίασης κουζίνας Poggen Pohl.