Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Ο Ρέμος, που χαρακτήριζε τον Κεμάλ Ατατούρκ μεγάλο ηγέτη, θα τραγουδήσει σε μουσουλμανική φιέστα


Ο Έλληνας καλλιτέχνης, που στο παρελθόν ειχε χαρακτηρίσει τον Κεμάλ Ατατούρκ έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου, αφού κατάγονται από το ίδιο χωριό (!), θα τραγουδήσει σε μουσουλμανική φιέστα στη… Μύκονο, όπου συγκεντρώνονται κάθε χρόνο Άραβες κροίσοι και απολαμβάνουν διακοπές υπέρμετρης χλιδής.

Φέτος η 1η Σεπτεμβρίου συμπίπτει με την ετήσια γιορτή του Ισλάμ Eid, η οποία αρχίζει με το τέλος του Hajj, όπως λέγεται το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στη Μέκκα, και διαρκεί πέντε μέρες.

Φαίνεται πως τα λεφτά των πλουσίων Αράβων δεν άφησαν ασυγκίνητο τον καλλιτέχνη, ο οποίος θεώρησε σωστό να συνδυάσει την ετήσια φιέστα του στο Nammos με την εν λόγω μουσουλμανική γιορτή.


infiltr8or