Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Και τώρα;


Αποτέλεσμα εικόνας για να καταγγείλουν την τρόικα ή τους θεσμούς ή τις Βρυξέλλες ή όπως αλλιώς θέλετε;

Ώρα;Αρθρο-παρέμβαση του Ι. Ν. Φιλιππάκη 
• Αλήθεια, θα βγουν όλες οι κλαίουσες και διαμαρτυρόμενες για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης στεντόρειες φωνές να καταγγείλουν την τρόικα ή τους θεσμούς ή τις Βρυξέλλες ή όπως αλλιώς θέλετε;

Toυ
Ιωάννη Ν. Φιλιππάκη

Υπάρχει άραγε πιο πασιφανής προσβολή της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης από τις δηλώσεις, διαρροές, παρεμβάσεις των «Ευρωπαίων» ή των εν Ελλάδι «αντιπροσώπων» τους για την «προστασία» των αγαπημένων τους προσώπων;

Ηδη από χθες το μεσημέρι παρακολουθούμε με αγωνία κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, δημοσιογραφικές καρικατούρες, αναμένοντας θύελλα αντιδράσεων. Ματαίως.

Μέχρι την ώρα που έκλειναν αυτές εδώ οι γραμμές της μαχητικής και ανυπότακτης εφημερίδας μας δεν ένιωσα την αναμενόμενη χαρά. Εκείνες οι πατριδοκάπηλες βουλευτικές ντουντούκες, που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους μέσα στον ιερό (ακόμα) χώρο της Βουλής, υπερασπιζόμενες αθώους επιχειρηματίες και παρενοχληθείσες δικαστίνες, πού βρίσκονται;

Μάλλον θα περιμένουμε για πολύ, αφού φαίνεται ότι και στην περίπτωση αυτή η έκφραση «δύο μέτρα, δύο σταθμά» τυγχάνει εντυπωσιακής εφαρμογής. Κύριοι και κυρίες (…), όσο δεν μπορείτε να εκφράσετε πραγματικό, ειλικρινή λόγο και σοβαρές αιτιάσεις τόσο θα ωθείτε τον λαό στην περαιτέρω απαξίωσή σας.

Γιατί είναι πραγματικά βρεφικής νοημοσύνης η προσδοκία ότι η εικόνα του προέδρου του ΣτΕ σε διακαναλική συγχορδία με σκηνοθετικό backstage (σκηνοθεσία παρασκηνίου…) από έμπειρη δημοσιογράφο (η αναμάρτητη πρώτη τον λίθον βαλέτω…) και προβολή X-Factor θα πείσει τον μέσο Ελληνα ότι κάτι κακό συμβαίνει μονομερώς και ότι η λύση θα έρθει από όλη αυτή την ανομοιογενή συμμαχία που τη συνδέει η «επιστροφή στα παλιά» και η εκ νέου «νομή της εξουσίας».

Μάλλον προς ακραίες καταστάσεις θα τους ωθήσετε, και μετά, δυστυχώς, η επιστροφή στη νομιμότητα θα μοιάζει όνειρο απατηλό. Συνέλθετε προτού να είναι πολύ αργά. Απατάσθε αν θεωρείτε ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι σοφός. Αφελής και ευκολόπιστος ίσως. Κουτός, όμως, σίγουρα όχι!