Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ γιατί η Κυβέρνηση Κατάργησε την ΑΡΙΣΤΕΙΑ….ΟΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ σε Πλήρη Εξέλιξη… Τέλος στην ΑΡΙΣΤΕΙΑ βάζει το υπουργείο Παιδείας
Με πολύ απλά λόγια….

Η κυβέρνηση, όπως τονίζουμε συνεχώς, βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τους δανειστές (τοκογλύφοι-καταστροφείς) για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα…
Αυτό που ορίζουν τα Νεοταξικά Αφεντικά των άθεων, ανθελλήνων, προδοτών (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ) είναι η καταστροφή της Ελλάδας και πλήρη υποταγή της στην Παγκόσμια Κυβέρνηση (ΔΙΑΒΟΛΟΣ)….
Η αλλοίωση και καταστροφή της ΠΑΙΔΕΙΑΣ αποτελεί βασικό κομμάτι αυτού του Σχεδίου…
Μετά την αλλοίωση των θργσκευτικών, της ιστορίας, της γλώσσας, των αρχαίων ελληνικών και γενικότερα οποιουδήποτε μαθήματος μπορεί να αφυπνίσει τον Έλληνα έρχεται και η εισβολή των ΛΑΘΡΟ στα σχολεία για να ολοκληρωθεί η καταστροφή….
Και εδώ μπαίνει το θέμα της Ελληνικής Σημαίας, των Παρελάσεων, του εθνικού μας χαρακτήρα…
Η κατάργηση της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ αποτελεί μέσο δια της πλαγίας (πάντα δόλιος ο τρόπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων) έτσι ώστε να σταματήσουν πλέον τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΎΛΑ (από τα οποία αλλοιώνουν μέρα με την ημέρα τον εθνικό τους χαρακτήρα) να κρατούν το ιερό μας σύμβολο…
Όλα γίνονται για να δοθεί η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ στους αλλοδαπούς και αλλόθρησκους, οι οποίοι στο τέλος θα ζητήσουν την κατάργηση της γιατί δεν το επιτρέπει η «θρησκεία» τους…
Το πλάνο είναι σταδιακή κατάργηση των παρελάσεων (θεσμός τον οποίο έχουν «εξευτελίσει» σκόπιμα) και για να το πετύχουν αυτοί θα πρέπει να τις αλλοιώσουν. Και αυτό θα γίνει με τον γνωστό τρόπο της ισλαμοποίησης της Ελλάδας, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
TΥΧΑΙΟ; ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ-ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.