Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Πορεία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, τιμώντας τη μνήμη των δύο ηρώων, μα και υπενθυμίζοντάς το εθνικό ζήτημα και την ανοιχτή πληγή της Κύπρου, ξεκίνησε το καθιερωμένο οδοιπορικό της από την Πάφο.

21 χρόνια μετά τις άγριες δολοφονίες των Αμμοχωστιανών Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, οι ανυπότακτοι μοτοσυκλετιστές, δίνοντας υπόσχεση αγώνα, διασχίζουν τη γραμμή αντιπαράταξης από την Παρασκευή 4 Αυγούστου, εκφράζοντας την αγωνία αυτού του τόπου για παρόν, το παρελθόν και το μέλλον του.
Από τη Χλώρακα, η Πορεία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού πορεύθηκε προς τον Παχύαμμο, όπου και πραγματοποίησε ολιγόλεπτη στάση στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ. Ακολούθως, σταμάτησε στο μνημείο των πεσόντων των μαχών της Τηλλυρίας στον Λωρόβουνο, ενώ εκεί κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ηρώων .
Έπειτα, οι μοτοσυκλετιστές έκλεισαν συμβολικά το οδόφραγμα του Λιμνίτη και πορεύθηκαν προς τον Αστρομερίτη. Μετά από στάση στο χωριό, η Πορεία Μνήμης έκλεισε το οδόφραγμα της περιοχής και διέσχισε την κοινότητα της Δένειας.
Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού θα διανυκτερεύσει στην ακριτική κοινότητα του Μάμμαρι, όπου το κοινοτικό συμβούλιο διοργανώνει εκδήλωση στη μνήμη των δύο ηρώων.
Αύριο, Σάββατο, οι μοτοσυκλετιστές θα διασχίσουν τα κατοχικά οδοφράγματα της Λευκωσίας και μετά από πέρασμα στην Αθηένου θα ολοκληρώσουν το διήμερο οδοιπορικό τους στον χώρο της θυσίας του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, στο οδόφραγμα της Δερύνειας, απέναντι από την κατεχόμενη Αμμόχωστο, ανανεώνοντας την αντάμωσή τους για τη μεγάλη πορεία της Κυριακής.
Μεγάλη τιμή αποτελεί το γεγονός ότι μαζί με τους μοτοσικλετιστες βρίσκονται η κόρη του Τάσου Ισαάκ, Αναστασία και η αδελφή του, Άντρη, οι οποίες δίνουν ώθηση στην προσπάθειά τους.