Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr
http://www.egerssi.gr
Στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χάντμπολ της Εθνικής Ομάδος των Γυναικών της Ελλάδος Κ17, στον αγώνα της με την διοργανώτρια Ομάδα των Σκοπίων, η ελληνική Ομάδα...
αναγκάστηκε να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας, επειδή οι υπεύθυνοι της αντίπαλης Ομάδας φορούσαν μπλουζάκια όπου αναγραφόταν η λέξη “Μακεδονία”! Ενέργεια που αποδεικνύει πως είναι αδιόρθωτοι! Που δείχνει ότι οι Σκοπιανοί μυαλό δεν βάζουν!
Παρά ταύτα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία Χάντμπολ για την απόφασή της να αποχωρήσει!
Το ερώτημα είναι: Tι θα πράξετε εσείς, Υπουργέ Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, από τη στιγμή που το θέμα ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια;;
Αναμένουμε τις ενέργειές σας, αφήνοντας τα χαμόγελα και πιάνοντας το μαστίγιο!
Η υπομονή του λαού μας έχει πλέον εξαντληθεί!!

Κύριε Κοτζιά, δεν εκχωρούμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς…
Σας το έχω γράψει πολλές φορές κ. Υπουργέ! Τα δεδομένα πλέον είναι με το μέρος της Ελλάδος! Στην διαδικασία της παραχώρησης του οριστικού ονόματος στη γείτονα χώρα των Σκοπίων, δεν πρέπει επ΄ ουδενί να συμπεριλαμβάνεται ο όρος “Μακεδονία”! Οι Σκοπιανοί, προκειμένου να διαφυλάξουν την ακεραιότητα του κρατιδίου τους, επιζητούν διακαώς να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ! Άρα, αν δεν συμμορφωθούν, δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να παίξουμε εμείς το δικό τους παιχνίδι! Δηλαδή, να θέλουν και την πίτα ολόκληρη, αλλά και τον σκύλο χορτάτο! Και η συμμόρφωση τους να είναι ουσιαστική και όχι τυπική! Όχι όπως διατυπώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχατε με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων! Όπου ο κ. Δημητρώφ ισχυρίσθηκε πως το όνομα “Μακεδονία” δεν θα είναι πρόβλημα στην προσέγγιση των δυο χωρών! Ωστόσο, κ. Υπουργέ με “τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια”! Αφού, τα ωραία λόγια τα μεγάλα, θα πρέπει να εκφράζονται και από αντίστοιχες πράξεις!

Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς…
Θαυμάστε και κλάψτε για την άποψη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, όπως αυτή διατυπώθηκε από την ανακοίνωσή της σχετικά με την αποχώρηση της ελληνικής Ομάδος: «Στις 2 Αυγούστου 2017 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (EHF) των Γυναικών που γίνεται στα Σκόπια, η ΠΓΔΜ έπαιζε με την ελληνική ομάδα και αυτή αποχώρησε από το γήπεδο μετά από 32» αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός πως οι υπεύθυνοι της ομάδας φορούσαν μπλούζες που αναγραφόταν η λέξη Μακεδονία. Πραγματοποιήθηκαν διαδικασίες ανάμεσα στην ελληνική ομοσπονδία και την πειθαρχική επιτροπή, η οποία διαπίστωσε πως η ελληνική ομάδα είχε την υποχρέωση να παίξει τον αγώνα σύμφωνα με τους κανονισμούς του EHF. Σύμφωνα με το άρθρο Β7 του πειθαρχικού κώδικα της EHF, η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 14.1 των κανονισμών, η ελληνική ομάδα μηδενίστηκε στους προκριματικούς αγώνες με το σκορ 0-10 και 0-2. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιβάλλει επίσης πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στην ΟΧΕ, ενώ μπορεί να καταβληθεί περαιτέρω αποζημίωση. Η επιτροπή δεν αποφάσισε κάποια άλλη κύρωση ή αποβολή της ελληνικής ομάδας από άλλη διοργάνωση. Η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EHF 17 γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη, οποιαδήποτε προσφυγή δεν θα έχει ανασταλτικά αποτελέσματα»!
Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος κ. ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά;;
σσΚ: 
Σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, η ένταξη της πΓΔΜ σε διεθνείς ομοσπονδίες μπορεί να γίνει μόνον με την προσωρινή της ονομασία, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών και εκφράζει τη συμπαράστασή του στις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης των Νεανίδων, οι οποίες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την πΓΔΜ λόγω της παραβίασης της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από την ΠΓΔΜ.
Σημειώνεται ότι η Εθνική νεανίδων χάντμπολ, αποχώρησε από το παιχνίδι με την ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο του Euro 2017 Κ-17, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις φανέλες που φορούσαν οι παίκτριες της ομάδας των Σκοπίων με τη λέξη «Macedonia».
Η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε με 10-0 στα χαρτιά από τη στιγμή που δεν κατέβηκε στο ματς, αλλά στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποβολή της από τη διοργάνωση, με απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χάντμπολ.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε αναλυτικά:
«Στις 2 Αυγούστου 2017 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (EHF) των Γυναικών που γίνεται στα Σκόπια, η ΠΓΔΜ έπαιζε με την ελληνική ομάδα και αυτή αποχώρησε από το γήπεδο μετά από 32'' αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός πως οι υπεύθυνοι της ομάδας φορούσαν μπλούζες που αναγραφόταν η λέξη Μακεδονία.
Πραγματοποιήθηκαν διαδικασίες ανάμεσα στην ελληνική ομοσπονδία και την πειθαρχική επιτροπή, η οποία διαπίστωσε πως η ελληνική ομάδα είχε την υποχρέωση να παίξει τον αγώνα σύμφωνα με τους κανονισμούς του EHF. Σύμφωνα με το άρθρο Β.7 του πειθαρχικού κώδικα της EHF, η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 14.1 των κανονισμών, η ελληνική ομάδα μηδενίστηκε στους προκριματικούς αγώνες με το σκορ 0-10 και 0-2.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιβάλλει επίσης πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στην ΟΧΕ, ενώ μπορεί να καταβληθεί περαιτέρω αποζημίωση. Η επιτροπή δεν αποφάσισε κάποια άλλη κύρωση ή αποβολή της ελληνικής ομάδας από άλλη διοργάνωση.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EHF 17 γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη, οποιαδήποτε προσφυγή δεν θα έχει ανασταλτικά αποτελέσματα».