Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Απάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων στον υβριστή Θ. Πάγκαλο - Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ για την κοινωνική προσφορά των ΕΔ (φωτό)

Απάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων στον υβριστή Θ. Πάγκαλο - Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ για την κοινωνική προσφορά των ΕΔ (φωτό)
Έντονες αντιδράσεις αξιωματικών, υπαξιωματικών αλλά και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων προκάλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του υβριστή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου ότι ο στρατός είναι...
ατσαλάκωτος, «δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, αλλά κάνει μόνο για παρελάσεις».
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε ευχηθεί κιόλας να μην τους δοθεί  η ευκαιρία να δοκιμάσουν το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων, υπαινισσόμενος ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας μετά από σχεδόν δύο 24ωρα όπου προηγήθηκαν οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, εξέδωσε ανακοίνωση με στοιχεία για την κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων στην δασοπυρόσβεση, στις αεροδιακομιδές ασθενών και στο προσφυγικό.
Από το ΓΕΕΘΑ επισημαίνεται ότι το διάστημα από την 1η Μαΐου μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 2.271 στελέχη για κατάσβεση πυρκαγιών, έχουν γίνει 470 έξοδοι εναερίων μέσων, διαφόρων τύπων, καλύπτοντας συνολικά 980 ώρες πτήσης για επιτήρηση και κατάσβεση πυρκαγιών και προστίθεται ότι από την αρχή του 2017 έχουν πραγματοποιηθεί 1.593 ώρες πτήσεων εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων, διαφόρων τύπων, σε 653 αποστολές αεροδιακομιδών 917 ατόμων που έχρηζαν ιατρικής συνδρομής.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων:
    
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους συνδράμουν τους αρμόδιους φορείς στο έργο της δασοπυρόσβεσης, των αεροδιακομιδών και του προσφυγικού.
Ειδικότερα:
    Κατά την διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου, από 1 Μαΐου έως σήμερα, έχει διατεθεί το ακόλουθο προσωπικό και μέσα για την κάλυψη αναγκών επιτήρησης και κατάσβεσης πυρκαγιών:
Ø
▪    2.271 στελέχη για κατάσβεση πυρκαγιών και για στελέχωση περιπόλων.
▪    956 οχήματα και μηχανήματα διαφόρων τύπων για κάλυψη αναγκών εποχούμενων περιπόλων και κατάσβεση πυρκαγιών.
▪    470 έξοδοι εναερίων μέσων, διαφόρων τύπων, καλύπτοντας συνολικά 980 ώρες πτήσης για επιτήρηση και κατάσβεση πυρκαγιών.
    Από την αρχή του έτους, έχουν πραγματοποιηθεί 1.593 ώρες πτήσεων εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων, διαφόρων τύπων, σε 653 αποστολές αεροδιακομιδών 917 ατόμων που έχρηζαν ιατρικής συνδρομής.
Ø
    Στην παρούσα περίοδο οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργούν 31 δομές φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στην ηπειρωτική χώρα και σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Επισημαίνεται ότι από την έναρξη της εμπλοκής τους στην προσφυγική κρίση, οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συνεισφέρει με:
Ø
    Την διάθεση μέσων του ΠΝ και της ΠΑ για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών σε εθνικό και συμμαχικό επίπεδο, καθώς και σε επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης
§
    Την κατασκευή 50 δομών φιλοξενίας.

    Την ανάπτυξη 5.000 σκηνών και την τοποθέτηση 3.000 οικίσκων.

    Την δημιουργία 45.000 θέσεων φιλοξενίας.

    Την μεταφορά 17.000 τόνων υλικών.

    Την παροχή περίπου 15.000.000 μερίδων σίτισης στις δομές φιλοξενίας.

    Την διάθεση περίπου 250 στελεχών για τη λειτουργία των δομών φιλοξενίας.

    Την καθημερινή υγειονομική υποστήριξη των δομών με ιατρούς και νοσηλευτές.