Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Ύβρεις Θ.Πάγκαλου κατά των Ενόπλων Δυνάμεων: «Είναι ανίκανοι»! - «Πληρωμένη» απάντηση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου

Σε υβριστικές δηλώσεις κατά των ενόπλων Δυνάμεων προέβη ο Θ.Πάγκαλος, προσβάλλοντας το προσωπικό, κατά κύριο λόγο, που το χαρακτήρισε...
 "Ικανό μόνο για παρελάσεις" επειδή δεν σβήνει, κατά την εκτίμησή του, πυρκαγιές και καταλήγει διατυπώνοντας την γελοία, ανάλογη της προσωπικότητάς του, εκτίμηση ότι «Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του».! 

Αλήθεια τι και ποιον εξυπηρετεί ο Θ.Πάγκαλος; Γιατί ο Στρατός δεν είναι «του Π.Καμμένου» και του εκάστοτε ΥΕΘΑ αλλά υπερασπίζεται το Έθνος.  

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί» και συνέχισε:

«Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ… Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα», είπε ο κ. Πάγκαλος.

«Αυτό που ήταν ακόμη πιο περίεργο ήταν η έλλειψη παρουσίας του στρατού».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατέληξε: «Και ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του…».

Καμμένος: Ο Πάγκαλος να μην πιάνει στο στόμα του τις ένοπλες δυνάμεις

«Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις» όπως σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος συνόδευσε το σχόλιό του με μια φωτογραφία του Θόδωρου Πάγκαλου με κόκκινη ρόμπα…Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο των δηλώσεων του Θ.Πάγκαλου:
Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ – Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών
Υποναύαρχος ε.α
Ο μη κύριος Πάγκαλος, ένας από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς που έχουν περάσει από την χώρα, ο οποίος μας εξέθεσε πολλές φορές με την θρασυδειλία του (θυμηθείτε όταν έβριζε τους Γερμανούς και μετά εκλιπαρούσε την συγγνώμη τους – ή την χειροδικία του σε 72χρονο ανάπηρο στην Βουλιαγμένη αλλά και σε γυναίκα υπάλληλο στα σκαλιά του υπουργείου), ένας από τους βασικούς υπεύθυνους της αποτυχημένης διαχείρισης της κρίσης των Ιμίων, αυτός που δείλιασε και παρακαλούσε τον άνεμο να πάρει την Σημαία, ένας κωμικοτραγικός τύπος που έβαλε μέσον για να κάνει λειψή θητεία στην υπηρεσία φάρων μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα (1960), όταν άλλα παλληκάρια έκαναν μάχιμη θητεία για τρία ολόκληρα χρόνια δηλώνει σήμερα πάντα εκ του ασφαλούς και χωρίς ενσυναίσθηση της κατάστασής του τα παρακάτω:
«ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων … ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του…».
Το μόνο που θα μπορούσα να σχολιάσω για αυτόν και την έλλειψη αυτογνωσίας που έχει είναι το Αριστοφανικό στην κωμωδία του Ιππής:
“Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο.
*με στοιχεία από onalert και militaire
σσΚ: ....